• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
chyba zmieniłam zdanie, po zobaczeniu na nk wiekszego formatu, bardzo podobny do mamusi;-)
Kasia a czemu Ty jestes w Naszej grupie top secret a wcale tam z nami nie piszesz;-)???

Mnsmile podzieliłabyś się bagietką - chyba jutro na kolację kupię

Kasiutka fajnego masz synka :)

Ja przy usypianiu widzę światełko w tunelu dziś była padnięta i już przez zamknięte oczy płakałą przy cycu od razu spała może za jakis czas się uda :)

witajcie ponownie!
widzę,że wszystkie Panie są już mamami, ja właśnie oczekuję swojego Skarbeczka. termin mam na 27grudnia :) czyli idealny prezent gwiazdkowy dla całej rodziny :-)

jestem w jg,a właściwie od 3lat mieszkam jakieś 5km za miastem. uwielbiam moją wioskę - cisza i spokój :-D
jeśli chodzi o lekarza prowadzącego to jest nim dr Błażko. 2 pierwsze wizyty miałam u dr KAssolik (ze względu na urlop Błażki) ale też przeraziła mnie wizja siedzenia u niej w poczekalni i czekania, czekania i czekania aż nadejdzie moja kolej (brak rejestracji na godz).

tyle w skrócie o mnie,
miłego wieczoru PAniom życzę :-)

Inka tu kilka osób też jest spoza jeleniej góry :)

Termin fajny ciekawe czy dzidzia urodzi się na gwiazdkę :) Tu rzeczywiście wszystkie są już mamusiami ale z chęcią przyszłą mamusię przyjmiemy my lubimy sobie powspominać czasy ciąży :)

inka a skad dokladnie jestes?
Kasia od poczatku jestes z nami w grupie;-) ale nic nie piszesz, a tak czasem tez sa szczegoly dot. spotkac, wiec wracaj do Nas:):):):):)
Daria ja jutro jeszcze do obiadu bede miala bagietki;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry