• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
ja się wciągnęłam w książkę "12 razy śmierć" Co prawda to jest książka na jeden wieczór, ale przy Nataszy, która przeżywa okres "jeszcze nie mogę a już chce" to już męczę tą książkę drugi dzień.

Monika ja bym inhalację z soli zrobiła od razu. Po inhalacji mozna pdać jakieś krople (np nasivin - lunie bo w aerozolu) i potem już inhalacje z soli izotonicznej.

Kasiu, dzieki.
Wiesz cos o jej kwalifikacjach? Kiedy skończyła studia neurologop, akie szkolenia w czym sie specjalizuje itd?

Agu, nic więcej nie wiem niestety ...
tak adres domowy

Hej Dziewczynki
Widzę, że wszystkie zajęte. Mam nadzieję, że przyjemnymi sprawami:)
My z Mają dziś miałyśmy szalony dzień:) Rano wyjazd z Jeleniem autobusem do Zgorzelca. Piechotką do Niemiec, gdzie obłowiłam się w dobra i wracałyśmy ja Czeczeńcy( pieluchowanie i obiadek palcem w parku:P). Potem u przyjaciółki pół godz. na dojście do siebie i spotkanie z kumpelami z liceum:) Maja cały czas super grzeczna, czarowała wszystkich swoim uśmieszkiem:)Dopiero po ósmej przyjazd do Rodziców, kapiel i Mała padła w 5 min. :)
Miłego weekendu!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry