• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
Witam wszystkich:)
Franiowamama: jeśli chodzi o neurologopedę nie słyszałam o żadnym dobrym... ale skontaktuję się z koleżanką bo coś mi wspominała o jakiejś dobrej i zupełnie wypało mi z głowy bo nie było mnie 2 tyg(urlop) i to jest logopeda która skończyła też prace z dziećmi upośledzonymi czy pracowąła z takimi dziećmi? coś mi tak świta. Dam znać mam nadzieję do wyjazdu bo też wybieramy się z Julcią na turnus reh. ale dopiero 15.08 wyjeżdżamy na 2 tyg. Jula ma potwierdzony swój zespół (po 2 latach czekania na wyniki) i w siepniu czeka mnie także wyjazd do CZD pobiorą moje próbki krwi do badań DNA w ramach badań naukowych. ZObaczymy co dalej. Ostatni tydz chodziłam z Julą do przedszkola i świetnie się zaklimatyzowała więc myślę że nie będę miała z nią problemu , od września idzie na 8 godz:) myślę że się ruszy intelektualnie w sród dzieci jak i ruchowo. Pozdrawiam wszystkie mamy:)

I ja witam po ciężkiej nocce... Leoś przechodzi chyba finałowy moment ząbkowania i jest ciężkawo... Dentinox nie działa, Camilia słabo, pomaga jedynie paracetamol w czopku, a nie chcę mu codziennie dawać. Nie spał od 23.30 do 3.20 a poprzedniej nocy od 22.40 do 3. W dzień wcale nie nadrabia. Gorączki brak, ale maruda olbrzymi... Rano o 8 zasnął ale po pół godziny był już wyspany i gotowy do lamentu. Masujemy dziąsełka, ale nie chce już sobie pozwalać dotykać. Mój mały biedaczek... Liczę na to, że to w końcu się dziś przebiją, bo wg mnie to co najmniej dwa naraz. Ech... spróbuję się zdrzemnąć. Miłego dnia!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry