reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

okolice Jeleniej Góry..

hej :) jesteśmy :) dziś nad ranem przyjechaliśmy. postaram się nadrobić was jak najszybciej :) szkoda że tak szybko to minęło :( :( ;(

reklama
ELIZA, wszystkiego najlepszego dla synka :)

p.s. to Ty chyba pytałaś kiedyś o przedszkole, czy moja Nat chodzi... narazie nie chodzi do przedszkola, w tym roku jeszcze jej nie posyłam, chcę od przyszłego, jak będzie miała 4 latka :)

Cześć dziewczyny :)

Podczytuję na bieżąco, ale wiadomo jak to u mnie. Praca mnie zżera a pozostały czas w 100 % poświęcam dzieciom :)

U nas tak : ja trwam w swym postanowieniu dietowym, ostatnie pomiar pokazują już -15 kg, więc jest szansa że do świąt będę superlaską :)
Odwiedziłam równiez stomatologa, który obejrzał dokładnie moja paszczę, załatał jedną dziurkę i co najwazniejsze odkamienił moje kły, dzięki czemu mam śliczne ząbki :) Bardzo sie z tego cieszę, że w końcu się wybrałam. Została jeszcze jedna dziurka, 5 sierpnia mam kolejna wizytę :)

Dzieci zdrowe, dokazują strasznie, Natala każdego dnia czegoś nowego się uczy, zrobiła się z niej już taka mała dama :) Bastek już fajny, kumaty, wykonuje proste polecenia czy prośby, nagle z dnia na dzień chyba zaczął wszystko rozumieć. U nas ząbki chwilowo cisza, i dobrze, bo myślałam że oszaleję. Ale ślini się maksymalnie dalej więc myślę że zaraz coś się nowego pojawi. ostatnio zajrzałam mu do paszczęki, mamy 12 ślicznych ząbków :)

A ja to wiadomo, praca praca praca. ale coś tam się kręci więc wiadomo :) a P. ma dodatkową robotę jako instruktor jazdy więc prawie się nie widujemy... jesssuu że o jakiejś intymności nie wspomnę.... zmęczeni jesteśmy obydwoje jak nie wiem, wieczorem brak sił na cokolwiek...

aha, no i wyrwałam się dwa razy z domu bez dzieci na wieczór :)

ot i tyle :) miłego dnia wszystkim :)

hej;)
Eliza sto lat dla Wiktorka;-)

Iza witaj;-)

O i Ola sie odezwala, fajnie;-)

Mi sie dzis znila zuza i roseann, haha:-) moj M sie z wami spotkal bo ja nie moglam, w jakims mieszkaniu Zuzy, hihihi;p pozniej ja tam bylam, i ciagle mi sie siku chcialo, (chyba naprawde sie chcialo) i zeby sie wysiusiac musialam wrzucac do muszli jakies monety, buahahahah, szkoda ze od razu nie napisalam, pewnie wiecej szczegołow by bylo. Zapamietalam jedynie ten kibel-platny!!!!!!!!!!
U nas kicha:( wczoraj bylysmy na zakupach i ok 15 wrociliysmy i Lena nim zasnela bylo przed 16, obudzila sie przed 19, wiec poszla spac po 22, zasnela ok 23, o dzis ok 5.30 sie obudzila i do 7 buszowala po lozku, az zasnela. Wstala o 10. Mialam jej nie klasc spac, ale bylam u siostry i teraz jak wracałam to zasnela, zal mi jej bylo budzic, ale ok 18 juz obudze, bo pozniej kicha:(
A siostra zrobila pyyyyyyyyyyyyszne gofry z bita smietana, i owocami, czulysmy sie jak nad morzem, haha:-D
Ola a Ty stosujesz jakas diete???? -15 to super wynik gratuluje, mi by sie tez przydalo, myslalam nad jakimis tabletkami wspomagajacymi odchudzanie, skoro juz nie karmie, ale nie wiem czy sa jakies dobre, i czy to tylko pic na wode:( no i brak mobilizacji:( moze jakbym juz zrzucila z 2kg to bylo by lzej, a tak nie mam samozaparcia:(
No nic, lece dalej, papa

Ola super wyniki, jest się czym chwalić
Mnsmile płatny kibelek hi hi dobre :) oj to sie z Lenką miałaś. Nasza dobrunia zaczyna sama zasypiać zaczyna się kłaść na poduszkę i za "100" razem zasypia na brzuszku ale musi ktos byc przy niej bo jak jej znikne z pola widzenia to jest placz
Pałeczka a gdzie gofry dla nas????
Ja dzis gorszy dzien mam ale na szczescie juz jest lepiej dużo.

reklama
Do góry