hej

Eliza sto lat dla Wiktorka;-)
Iza witaj;-)
O i Ola sie odezwala, fajnie;-)
Mi sie dzis znila zuza i roseann, haha:-) moj M sie z wami spotkal bo ja nie moglam, w jakims mieszkaniu Zuzy, hihihi;p pozniej ja tam bylam, i ciagle mi sie siku chcialo, (chyba naprawde sie chcialo) i zeby sie wysiusiac musialam wrzucac do muszli jakies monety, buahahahah, szkoda ze od razu nie napisalam, pewnie wiecej szczegołow by bylo. Zapamietalam jedynie ten kibel-platny!!!!!!!!!!
U nas kicha

wczoraj bylysmy na zakupach i ok 15 wrociliysmy i Lena nim zasnela bylo przed 16, obudzila sie przed 19, wiec poszla spac po 22, zasnela ok 23, o dzis ok 5.30 sie obudzila i do 7 buszowala po lozku, az zasnela. Wstala o 10. Mialam jej nie klasc spac, ale bylam u siostry i teraz jak wracałam to zasnela, zal mi jej bylo budzic, ale ok 18 juz obudze, bo pozniej kicha
A siostra zrobila pyyyyyyyyyyyyszne gofry z bita smietana, i owocami, czulysmy sie jak nad morzem, haha

Ola a Ty stosujesz jakas diete???? -15 to super wynik gratuluje, mi by sie tez przydalo, myslalam nad jakimis tabletkami wspomagajacymi odchudzanie, skoro juz nie karmie, ale nie wiem czy sa jakies dobre, i czy to tylko pic na wode

no i brak mobilizacji

moze jakbym juz zrzucila z 2kg to bylo by lzej, a tak nie mam samozaparcia

No nic, lece dalej, papa