reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

okolice Jeleniej Góry..

Ania - śliczna suknia. Nie mogę się doczekać aż Cię w niej zobaczę :-) A jaki plan na włosy? No i gdzie kwiaty zamawiacie? Spróbuję doczytać bo pewnie już pisałaś, mam straszne zaległości.

reklama
roseann no ja chyba miałąm krótsze włosy od Ciebie i to sporo ale fryzjerka dała rade.O i tu tez mialam niespodzianke przychodze sie czesac na slub a moja fryzjerka u ktorej robilam probna fryzure juz tam nie pracowala i czesala mnie dziewczyna 20 letnia :)

suknie piekna. Chcialam wrzucic pare fotek, ale mam za duzy rozmiar, a nie wiem gdzie schowalam pomniejszone:( balagan w kompie, zaraz moze odzyskam, zobaczymy;)

Karolina, miłego wieczorku i upojnej nocy, hi hi
Leoś widac po Tobie nie lubi zębowych rewelacji:)
Ale R. i tak najbiedniejszy - wizyta Teściowej:p
A fryzurę to chcę podobną do Dareczki:)
Dareczka, warto było wymagac w kwiaciarni.Piękny bukiet.
mnsmile poczekam:)

no zdjęcia naprawdę super!!!
zazdroszczę... ja nie wiem w ogóle czy mnie to czeka ;/
ania, suknie super!!!! I ty zamawiałaś ją na internecie tak w ciemno? I czemu ona taka tania? Jak mi koleżanki mówią ile dały za suknie lub wypożyczenie to masakra!!!

A my byłyśmy dziś u lekarza. Natasza waży 8 kg, przy szczepieniu nawet się nie zajęknęła :) Ponoć idą zęby, ale Natasza zupełnie tego nie okazuje. Lekarka powiedziała, że już się dziąsła podniosły i się coś już kluje. Ja sama jak sprawdzam palcem to czuję, że jest twardo.

Elizka, całusy dla Wiktorka!!! Jestem free teraz cały czas.

Izu dzielna Mała:)
A sukienkę kupiłam w ciemno, bałam się oczywiście, ale właśnie dlatego, że takie ceny w sklepach za rzecz na jeden raz. Przyszła dokładnie taka jak na zdjęciu:)

reklama
Do góry