reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

okolice Jeleniej Góry..

dziewczyny, mam prośbę ogromną (nie wiem czy sama dam radę w najbliższych dniach) - jeśli byście były na Placu Ratuszowym, sprawdżcie prosze dla mnie dr , która tam przyjmuje. W klatce obok poczty tej małej, dermatolog, kobiełka, nazwiska zapomniałam..:zawstydzona/y: Jak byście mi nazwisko i nr tel spisałby byłabym b wdzięczna:)

reklama
Dziękujemy raz jeszcze baaardzo:)
Fotki wrzucam na grupę.
FraniowaMamo witaj po urlopie:) Czytałam o prezencie tvn-u ale i o ocenie Frania. Zgodnie z zasadą równowagi we Wszechświecie, teraz będzie jakaś dobra akcja:)

Zobaczymy co przyniesie jutrzejszy dzień - jedziemy z małym do speca od skolioz.

Dzis byłam z moimi robalami u gina. Wizyte skończyliśmy w trójkę w gabinecie..:szok::tak: Młody się obudził w poczekalni, zaczął płakac, więc wzięłam go do gabinetu, potem, odruch wymiotny mu się włączył, więc szybko się ewakuowałam zeby Keppelowi nie daj Boże gabinetu nie zapawił..;-) Ale powiem Wam, że K był taaaaaaaki zaskoczony jak zobaczył małego:-) Powiedział w szoku "Ale on jest swietny!!":tak: No i z tego wszystkiego nie pogadałam z nim o mnie, za to o Franku i owszem;-)

Jutro na pewno będą optymistyczne wieści w sprawie franiowego kręgosłupa:) I nie dziwię się Mu, że płakał u Keppela. Mi tez się tam zawsze chciało wyyyc:) Dobranoc!

o masz:) a czemu to?
Ja lubię specyficzny humor K:) Przez pierwsze 2-3 wizyty musiałam sie przyzwyczajać, ale teraz już gadamy jak "starzy znajomi" (pewnie i przez historie z Franiem, ale to własnie dzieki niemu mały żyje)

Hej
Wyc mi się chciało, bo przeważnie baaardzo długo musiałam tam czekac mimo umówionej godziny. A Keppel jest fachowcem i jest zabawny, ale brakuje mi zainteresowania z jego strony, tzn. o wszystko sama się musiałam dopytywac.
Trzymamy dziś kciuki za dobre wieści:)
Miłego dnia Dziewczyny i Maluszki !!!

reklama
Witajcie mamuśki.
U mnie sporo sie dzieje. POszłam do pracy dodatkowo od października zaczynam studia a dzieci od września idą do przedszkola. Zapisałam je na mickiewicza do tego nowego. Dzieciaki ok, rozrabiają. Niedawno takie malenstwa a teraz dają popalić :)

Do góry