;-)Witajcie.
Al.Szyszkowska szkoda, że nie zapytałaś konkretnie lekarza, czy będziesz miała cc, czy poprostu będziesz leżeć i czekać na poród, a może podadzą Ci coś na wywołanie.
Czarnuszka Ty leż kobieto plackiem, a szyjka napewno się wydłuży, sporo moich koleżankek tak miało, tylko musisz naprawdę odpoczywać
Alexandriaa nic się nie martw początki są zawsze trudne i to nic dziwnego, że się boisz parkować jak narazie, a czy mąż będzie gderał, to zależy od jego charakteru, bo mój mimo iż uważa że bardzo dobrze jeżdżę, to mi też marudzi, a to zjedź na lewy pas,to na prawy, a to zwolnij, a ja się wydzieram, że zaraz albo się przymknie, albo sam bedzie jechał, albo przez to, ze mnie wku.... zaraz jakiś wypadek będzie
zuza-anna ja już prawie wszystko mam dla małej, czekam jeszcze na pościel, którą zamówiłam na allegro, muszę jeszcze kupić sól morska do noska, aspirator, ciekłą parafinę oliatum i to już będzie wszytko;-)
zanet nie wiem czy Al.Szyszkowska nie pomyliła nazwiska lekarki może to miała być dr Prawdzik nie Prawdziwek. Ta lekarka przyjmuje na Morcinka, ja chodziłam również do niej do domu na Czarnym i faktycznie to dobry dermatolog.