reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
dziękuję Wam wszystkim za rady, pewnie i tak sama się przekonam co potrzebne a co nie, ale dobrze mieć na początek jakieś pojęcie. bo wiadomo sprawdzone porady są cenne.
a jeszcze co do sklepów, to oprócz tego koło Kauflandu i Komfortu są w jeleniej jakieś inne ?? (adresy- bo nazwy mi nic nie mówią
embarrassed.gif
)

co do porodu to mam zamiar w Lubaniu (dr Błażko jest moim prowadzącym) i mam nadzieję, że zdążę dojechać bez problemu
shocked2.gif
leżałam tam ostatnio przez 3 dni i może super pięknie tam nie jest- trochę jakby czasy Gierka ale opieka dobra, nie ma co narzekać! mam zamiar wykupić salę rodzinną i o dziwo mój M sam zaproponował, że chce być przy porodzie
shocked.gif
a powiem szczerze, że myślałam,że będzie tam ze mną moja mama
biggrin.gif

a pomieszkuję sobie w Staniszowie- taka mała, fajna wioseczka. cisza, spokój i do centrum też blisko!!

No Staniszów to rzeczywiście fajne miejsce. Ja całkiem niedawno tam z rodzinką byłam pod pałacem a nie wiedziałam że tak blisko z jeleniej do niego.
Dzień dobry miłego dnia i do zobaczenia :)

dzień dobry;)
Ja juz na nogach,Mala cos tam gada do siebie na gorze,moze jeszcze dośpi;)
Inka na Poznańskiej badz Sobieskiego, tam gdzie jest Biedronka i jest droga jednokierunkowa w strone PKS to jak sa boczne wejscia to chyba drugie wejscie,bo pierwsze do biedronki(chodzi o wejscie przy tej jednokierunkowej) zreszta na poczatku tej drogi jest szyld SKLEP DZIECIECY, to wlasnie tam otworzyli nowy sklep dzieciecy i powiem wam ze bardzo tanio!!!!!!!!!!!1 bylam w szoku,i np. wozki sa inne niz wszedzie za jakies w miare normalne pieniadze. Polecam pojsc i sprawdzic. Ja kupilam tam rowerek Lence i za smieszne pieniadze!!!!!!! Tyle samo na allegro badz nawet taniej;)
oooooooooo R naprawil mi klawiature rano, wooooooooow;)

Daria jesli chcesz ja posiedze z Dobrunia, a Ty poganiasz za Lenka;p

Ostatnia edycja:
dzien dobry!
a my dzisiaj spalysmy do 9!!!! :-)
normalnie niewiem co mojej Malej sie stalo ze takie spanie miala ale milo milo hehe
a do pl jedziemy jednaj dopiero za tydzien wiec dziewczyny licze na Was!
moze jakies spotkanka itp.... zeby Lenka miala troche kontaktu z dzieciaczkami :-)

Inka moim prowadzącym też był Błażko i jestem nim zachwycona;) ale powiedziałam że w jeleniej mam całą rodzinę i tam bedę rodzić (nic nie marudził powiedział ze rozumie) a po porodzie wróciłam do niego;)

zabieram się za allegro jakieś ciuszki na jesien powsytawiać bo nowe przydałoby się kupić typu kurtka buty itp bo zeszłoroczne już zamałe;(
a w tym kiwi są też ciuszki?
i jeszcze ciążowe do komisu muszę oodać

reklama
Do góry