reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

okolice Jeleniej Góry..

Ja się stresuję...
Badaniami ofkors.

Nie jstem spakowana
a jeszcze dostałam godz temu maila, że w te niedzielę bedzie msza ekumeniczna w Wangu w Karpaczu, polsko-niemiecka i...pastor z niemiec, którego znam od lat, cudowny czlowiek, będzie się tam modlił za Frania!! A wiem, bo dostałam do przelożenia kazanie i modlitwę..
Cholera wzruszona jestem, chciałabym być na tej Mszy..mam nadzieje ze do niedzieli wrócimy..
No ale teraz mam jeszcze robótke przed wyjazdem

Ostatnia edycja:
reklama
Aga, nie martw się - będzie dobrze!!!! Gadałam z Agą, słyszałam że rozmawiałyście. Przepraszam za te jej telefony, zapomniałam jej powiedzieć żeby czekała aż oddzwonisz:zawstydzona/y: Ucałuj bielską ziemię ode mnie ;-) I nie zapomnijcie o Delicjach!!! :-)

W sprawie delicji zadzwonię. W piątek, po badaniach:)
A ja jej telefonów nie słyszałam bo miałam wyciszony telefon. Zawsze wyciszam na czas karmienia, kąpieli i tych wszystkich wieczornych rytuałó, wiec luzik. Sama sie zestresowałam, że dzwoniła kobita a ja nic:)

Aga bez stresa! Będzie dobrze! Musi być i nie ma innej opcji!

A co do grubnięcia ... kurna mi to dopiero waga stoi zero chudnięcia więc w kwestii wielorybów jestem numero uno ;)

Franiowa Mamo właśnie doczytałam, że ma być ta msza w Wangu. możesz mi napisać czy będzie w jęz niem prowdzona i na którą godz ?? bo jeśli tak to ja chętnie bym skorzystała- jako przyszła germanistka :)

Inka, będzie to Msza polsko-niemiecka o godz 10.
Może się spotkamy?:) Ja cały czas mam nadzieje, że w sobotę będziemy już w domu.
Lecę pod prysznic i spac bo z rańca pobudka

Dobrej nocy, dziewczyny i o kciuki proszę w czwartek i piatek

Holly, dziekuje za pomoc z noclegiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

na KK w JG, różne opinie o niej są ale cóż jak ktoś chce to jest w stanie się czegoś tam nauczyć :) dziś właśnie zaczęłam 1 dzień praktyk w biurze tłumaczeń i tak jeszcze całe 5 tygodni...

reklama
Jestem dokładnie tego samego zdania. A na którym jesteś roku?
Sorry za przesłuchanie:)

My po pierwszym dniu badań. Wygląda na to, ze w prawym uchu jeste jednak uszkodzenie. Jutro dowiem się szczegółów - mały bedzie miał badanie we snie, bedzie badana odp z pnia mózgu. Wtedy wiele rzeczy się wyjaśni.

Do góry