reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
zagadka tego przystojniaka rozwiązana...
nazywa się Wojciech Bożydar Czerniawski :-D a z tego co wiem, to używa 2go imienia :-)
jeszcze okazji sprawdzić nie miałam ale chyba faktycznie taki przystojny bo już nie pierwszy raz taki zachwyt słyszę a i nie narzekano na niego jako lekarza więc może jedno i drugie idzie w parze ??

Mnie B. wzruszył w szpitalu jak próbował b delikatnie się wypytac dlaczego miałam badania prenatalne, zaczął tak dookoła, czy coś w rodzinie itd. Spojrzałam na niego z usmiechem i mówię: paaaaanie doktorze, no mówmy otwartym testem: wiek, po prostu wiek:)

A Bielasik zachował się super po urodzeniu się Frania. Przecież tydzien wczesniej byłam u niego na przepływach, umawialismy się, ze za tydzień zrobi mi bad w szpitalu zebym znowu nie buliła w gabinecie, a tu stało się jak stało. Przyszedł rano, siadł na brzegu łózka i takim spokojnym ściszonym głosem mówi, że słyszał co się stało, że nikt nie przypuszczał że sprawy będa miały tai dramatyczny obrót.. I mówiła cos jeszcze, ale juz nie pamiętam, co. Bardzo ludzki lekarz, naprawdę.
Coś tak czuję ze po K. będzie ordynatorem - ma dr n. med., 2 specjalizacje..pewnie na tym się skończy.

Cześć dziewczyny!
Przede mną też chrzciny, ale zrobimy chyba w domu.
Aniu2608, a ile biorą w lokalach za taką imprezę?

Pozdrawiam

Mnie on tez badal jak przyjechalam do szpitala i usg mi robil ;) wydaje mi sie ze on jest 2w1 i przystojny i kompetentny. Jak robil mi usg przed porodem o 7 rano powiedzial ze do 14 urodze na 100% i tak sie tez stalo o 12.30 mala byla juz z nami ;D Teraz moja Kolezanka chodzi do niego na prywatne wizyty ( jest w ciazy ) i jest zachwycona kazda wizyta trwa okolo 30 min jest mily i odp na wyszystkie pytania . Takze miejmy nadzieje ze lakarz z powolania i juz tak zostanie ;)

i ja mówię mamą dzień dobry :-)
co do następcy K. to zgadzam się z Franiową, wg mnie takich lekarzy nam trzeba, młody ale wykształcony, 2 specjalizacje, odpowiedni tytuł a nie tylko znajomości...

a teraz pora na poszukiwania prezentu ślubnego, idziemy na wesele w piątek i oczywiście to zadanie spadło na mnie a tu zero pomysłów...
ale przy okazji odwiedzę kilka sklepów i może w końcu coś zdecyduję się kupić dla Małego, czas leci jak szalony, do grudnia coraz mniej czasu...

miłego dnia

Inka a masz już jakąś wyprawkę, dopadło już Cię szaleństwo zakupowe i urządzanie kącika dla synka?

tak naprawdę to jeszcze nic nie mam, oprócz 2 par śpioszków i śliniaczka- prezent od koleżanki :-)
sama do tej pory kupiłam tylko zestaw 3 bodziaków z krótkim rękawkiem- aż za 10zł w Carefour, kocyki w Tesco też po fajnej cenie -8,49 i 11,49 zł, śpiworek i karuzela do łóżeczka i to tyle!! przeceny aż o 75% więc grzechem byłoby nie skorzystać :-D

dziś byłam w sklepie 3Kiwi i wpłaciłam zaliczkę na wózek i wstępnie zamówiłam łóżeczko i komodę.
ale mam nadzieję,że od przyszłego tygodnia zacznę coś więcej kupować, póki co szukam gdzie taniej i korzystniej...

reklama
Ja ostatnio też tam byłam bo za fotelikiem się rozglądałam bo niedługo trzeba będzie zmienić ale stanęło że na allegro się kupi jeden może i był fajny tyle że drogi :( i minus był taki że jak ściągnie się pasy od fotelika to już się ich nie przymocuje :( więc na następnego dzidziusia już nie będzie albo nie sprzeda się jako fotelik 9-36 tylko taki 15-36 a jak dla mnie to minus

Do góry