Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hej! Ja dalej 2 w 1. Dzisiaj mija termin i nic się nie dzieje:-(
Co do wybrania przychodni (pediatry) dla dziecka, to z tego, co słyszłam od kilku znajomych, po porodzie pytają o Twój wybór i jak im podasz, to szpital przekazuje do wybranej przychodni informację. Jak nie będziesz zdecydowana, to zgłoszą do przychodni najbliżej miejsca, w którym mieszkasz.
alexandriaa skoro synuś tak mało waży, to może dobrze niech sobie dłużej w brzuszku posiedzi;-)Najważniejsze, że ktg nie wykazało żadnych nieprawidłowości. A w którym szpitalu robiłaś ktg w JG? ja robiłam w JG, to położna była mało rozmowna, ale nie jakaś niemiła. Ja idę do gina we wtorek ciekawe ile niuńka będzie ważyć, przypomnij na kiedy masz termin, bo ja na8 luty, a Ty chyba jakoś parę dni przedemną z tego co pamiętam?
heh może przesadzam. 
.Mała chyba dzisiaj wywaliła mi łokieć, bo taki śmieszny trujkąt mi sterczał:-)
ale myslę, że jeszcze troszku poczekamy. Chciałabym rodzić w przyszłym tygodniu, tak sobie zaplanowałam:-)