• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
Witam
Przepraszam, ze wchodzę do Was z butami, ale może znalazła by sie osoba, która była by w stanie pomóc rodzinie z Jeleniej Góry. Chodzi o pomoc w trasporcie nakrętek.
Córka, syn i ojciec - wszyscy chorują na ataksję móżdżkowo - rdzeniową. Jest to nieuleczalna i postępująca choroba genetyczna. Pan Wiesław porusza się już na wózku inwalidzkim. Wielkim marzeniem całej rodziny jest wyjazd do Chin, gdzie chorym na ataksję wszczepia się komórki macierzyste.
Podaję link do forum, gdzie są wszystkie informacje i akcje prowadzone przez rodzinę. Miedzy innymi wielkanocny kiermasz.
Forum Marleny, Piotra i Wiesława Witkowskich

Witam!
proszę wszystkie zaglądające tutaj mamusie obecne, czy któraś z Was ostatnio (nie dawno) rodziła w Jeleniej Górze w szpitalu wojewódzkim i może opisać swoje doświadczenia? Wszędzie są same "stare" wypowiedzi...a mnie czeka poród w lipcu i nie wiem czy zdecydować się na Jelenią Górę czy Kowary... (bo dojazd mam do dwóch miejsc taki sam czasowo)
Pomoże ktoś? :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry