reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
Ostatnia edycja:
jakbyś chciała to poprostu mogłabym pożyczyć ten wózek
tylko gondoli nie mam, ale spacerówka na płasko się rozkłada i maluch śpi smacznie tam

jeśli byś chciała to zawsze możesz "przymierzyć" Frania, bo wózek u mnie stoi w domku

a z fotelików mam coneco zenith. Polska firma i naprawdę dobry produkt. Maluch w nim jeździ dużo, nad morze pare razy też dał rade :)

Ostatnia edycja:
Eliza, dzieki kochana:)
Ale pozyczyc juz chyba na nieoddanie. Spójrzmy prawdzie w oczy - Franek naprawde długo jeszcze będzie potrzebował wsparcie 4kołowego..
Ale dziekuje Ci za dobre chęci:) Ja musze cos kupić. Musze i tyle.

reklama
Aga.... im więcej czytasz na internecie tym bardziej można ogłupieć :)
Wiem coś o tym, dlatego zostałam przy wózku, który sama wymacałam i sprawdziłam w sklepie.
A wiesz co jak ci się nie spieszy i możesz np. poczekać do grudnia to zawsze możesz wypróbować moją BEXE.
Chyba ma to co potrzebujesz: pompowane koła, amortyzatory z możliwością dopasowania miękkości, odpinana barierka, pozycja na leżąco... no i jak dla mnie jedno z najważniejszych kryteriów... skrętne przednie koła.

ilizkacz
... co Ty kobieto tak zniknęłaś :)

P.S. Ja mogę skombinowac 40 tys. dotacji :) Ale gdzie my taką dużą powierzchnię znajdziemy???
Fakt... w Jeleniej sklepy z dziecięcymi to porażka - jedna wielka!
Aha przypomniał mi się piąty sklep: koło kościoła Erazma i Pan Kracego tam z tyłu rynku - szału z wózkami nie ma a ceny ciuszków powalające!

Jak chodziłam po dziecięcych sklepach to za głowę się łapałam... Wiecie co. Ciuszki są dosłownie na chwilę... ale jeśli w sklepie wisi sweterek za 40-50 zł to uważam że ktoś ma niepokolei w głowie... I tylko w PL są chyba takie jaja... (oczywiście nie mówię o jakiś markowych ciuszkach - bo te się rządzą swoimi prawami - wiadomo renoma, marka, prestiż - więc takie niech one sobie tyle kosztują).
Ja 90% ciuszków mam z Niemiec... dlatego, że tam one kosztują od 1 do 5 euro!!! A jak się trafi na wyprzedaże to już w ogóle masakra. Moja koleżanka też syna ubierała przeważnie w KIKu.
Od czasu do czasu śledzę gazetki z niemieckich sklepów. Tylko teraz wszystko mam, więc pewnie będę obserwowac dokładnie za ponad pół roku.

Do góry