Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dawajcie te brzusie, jestem ciekawa czy to tylko ja mam taki balon!!! Mojego niestety nie zobaczycie, bo nie mam aparatu cyfrowego, mam nadzieję, że mi wybaczycie a w pracy nie będę prosić kolegi o zrobienie mi negliżowej fotki. Ha ha ha.
Asiu pożycz sam aparat (jeżeli to mozliwe) mąż Ci zrobi. Tylko pamiętaj żeby wziąć kabelek od tego aparatu, aby to zdjęcie ściągnąć na swój komputer w razie co oferujemy pomoc techniczną
Mierzę sobie brzusio rano 98 cm a wieczore 105 i tak juz mniej więcej od tygodnia
Nie wiem czy to dużo czy mało?
Wczoraj ubrałam taki sweterek rudy z włoskami (cieplusi) i wyglądałam jak pani Misiowa, autentycznie!
u mnie jest 80cm czyli niecałe 15 więcej, chodź pod czas dzisiejszej "akcji" pani doktor powiedziała, że jeszzcze maleńki brzuszek i dopiero teraz zacznie rosnąć
no to co.. trzeba te zdjęcia zacząć pstrykać, żebyśmy później miały porównanie..
Aż z ciekawości też sprawdziłam ile mam w pasie - 72 cm, czyli jakies 8 cm więcej niż normalnie.
Postaram sie na dniach naciągnąć menszusia na sesyjkę to wyślę zdjątka