• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

okres a ciąża

Witam
chciałam się zapytać czy jest możliwy okres w ciąży? ponieważ nie wspolzylam od ostatniego okresu a teraz mi się spóźnia. Zawsze mam obfity, boli mnie brzuch i plecy, a przed pojawia się trądzik i powiększone piersi i to wszystko było. Po owulacji wystąpiło 10 dniowe plamienie, czy to może być objawem przesunięcia miesiączki? Wybiorę się do ginekologa ale chciałabym się trochę uspokoić.

reklama
dziękuję bardzo, zrobię jeszcze bete i mam nadzieję że temat się wyjaśni bo jestem panikarą.Jednak internet przysporzył mi więcej stresu, teraz objawy przed okresem odczuwam ale okresu brak więc może po prostu pierwszy raz w życiu się spóźnia ale przyjdzie.
Spokojnie - im więcej myślisz tym dłużej będziesz czekać, bo się dłuży. A w takich sytuacjach internet lepiej wyłączyć, bo mogłabyś na podstawie objawów zdjagnozowac raka prostaty nawet, więc spokojnie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry