Fado123
Fanka BB :)
Zgadzam się , widziałam w tv że są testy ,które pokazują Ci dokładnie który to dzień ,więc 3 dzień też Ci pokaże ;DOczywiście że wyjdzie. Nawet płeć się dowiesz, ale musisz kupić odpowiednio drogi test.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zgadzam się , widziałam w tv że są testy ,które pokazują Ci dokładnie który to dzień ,więc 3 dzień też Ci pokaże ;DOczywiście że wyjdzie. Nawet płeć się dowiesz, ale musisz kupić odpowiednio drogi test.
Oczywiście że wyjdzie. Nawet płeć się dowiesz, ale musisz kupić odpowiednio drogi test.
Hahha teraz zupełnie poważnie są testy, które ponoć zdradzają płeć dziecka![]()
okUwaga uwaga mialam dopochwowe w ciazy na polowkowych w celu zmierzenia szyjki i TAK bylo widac dziecko...
okja czekam na okres i za 3 tyg mam.miec wyniki cytologi
czyli usg polowkowe miałaś dopochwowe??
czyli usg polowkowe miałaś dopochwowe??
Przez brzuch pomiary malucha a dopochwowo szyjke ale widac tez sila rzeczy bylo dzidzie widac.
no tak..Mi juz po wynikach bety hcg lekarz powiedział że ciąży brak ale zrobił usg dopochwowe i tutaj między wzgorkiem kinowym a brzuchem tez
Wejdź na wątek "Witam" ha ha ha była u lekarza zrobiła badania , mocz ph wyszło podwyższone i się zaczęło od nowa , ze beta ujemna a mimo to jest ciąża ;DI jak tam? Jesteś w ciąży?