Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jednak było to poronienie samoistne czy po takim dramacie jest jeszcze możliwość zajścia w ciążę i donoszenie malenstwa?Nikt Ci tego nie powie czy to poronienie czy to normalne, na Twoim miejscu bym sie udała albo na IP albo do lekarza. Może to jakiś krwiaczek a może to coś poważnego, dlatego skonsultuj to z lekarzem.
Moja historia jest taka, że urodziłam 2 dzieci, po 7 latach zaszłam ponownie w ciążę ta okazała się być ciąża bliźniaczą jednojajową, jednokosmowkową którą straciłam na samym początku. Po paru miesiącach od tego poronienia zaszłam w kolejną ciążę, którą również straciłam z tym że w 20tc.Jednak było to poronienie samoistne czy po takim dramacie jest jeszcze możliwość zajścia w ciążę i donoszenie malenstwa?
Badalas progesteron ?Hej dziewczyny słuchajcie mam problem nie wiem co mam myśleć, 5 dzień krwawie to nie plamienie bylo.. robiłam testy były pozytywne.. również robiłam nadania betę i wyszła jedna 38.9 dziś powtórzyłam 111.9
A ile dni po spodziewanej miesiączce jesteś? Kiedy wyszło 38? Jesteś w ciąży, ale czy w prawidłowej i czy się utrzyma to nikt nie powie ani specjalnie nie poradzi. Powtarzaj badanie HCG co 2 dni, możesz też zrobic badanie progesteronu. Zaklep sobie wizytę u gina.Hej dziewczyny słuchajcie mam problem nie wiem co mam myśleć, 5 dzień krwawie to nie plamienie bylo.. robiłam testy były pozytywne.. również robiłam nadania betę i wyszła jedna 38.9 dziś powtórzyłam 111.9
A ile dni po spodziewanej miesiączce jesteś? Kiedy wyszło 38? Jesteś w ciąży, ale czy w prawidłowej i czy się utrzyma to nikt nie powie ani specjalnie nie poradzi. Powtarzaj badanie HCG co 2 dni, możesz też zrobic badanie progesteronu. Zaklep sobie wizytę u gina.
3 dni okres mi się spóźnił dostałam okres. 23.03 dziś mam nie obfite krwawienie. . Betę robiłam 25 i wyszło 38.8 i powtórzyłam dziś wyszło 111.9A ile dni po spodziewanej miesiączce jesteś? Kiedy wyszło 38? Jesteś w ciąży, ale czy w prawidłowej i czy się utrzyma to nikt nie powie ani specjalnie nie poradzi. Powtarzaj badanie HCG co 2 dni, możesz też zrobic badanie progesteronu. Zaklep sobie wizytę u gina.
No to na razie wyniki się zgadzają i jest szansa na szczęśliwe zakończenie, ale powinnaś kontrolować betę i zrobić niedługo USG3 dni okres mi się spóźnił dostałam okres. 23.03 dziś mam nie obfite krwawienie. . Betę robiłam 25 i wyszło 38.8 i powtórzyłam dziś wyszło 111.9