• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Okres

reklama
Dziękuje, trochę mnie pani uspokoiła
A jeszcze mam pytanie. Jakie ma znaczenie czy się zabezpieczyliśmy. Jeśli byśmy tego nie zrobili a ja dostałam ten okres to jest mimo wszystko ciąża możliwa?
Znaczenie jest duże! Jak już pisały koleżanki! Jeżeli nie chcecie ciąży to trzeba się zabezpieczać a nie eksperymentować 🤷‍♀️

Znaczenie jest duże! Jak już pisały koleżanki! Jeżeli nie chcecie ciąży to trzeba się zabezpieczać a nie eksperymentować 🤷‍♀️

Pewnie chodziło jej czy podczas okresu jakies znaczenie ma "guma". Może takie, ze nawyk bedzie zabezpieczenia i mniej o jedną wpadkę tak w razie co.

Ale ja wiem jak ważne jest zabezpieczanie. Chodzi mi czy jeśli bym uprawiała seks bez zapezpieczenia a ze te dwa dni dostała okres o 3 dni szybciej to czy możliwa jest ciąża

Ale ja wiem jak ważne jest zabezpieczanie. Chodzi mi czy jeśli bym uprawiała seks bez zapezpieczenia a ze te dwa dni dostała okres o 3 dni szybciej to czy możliwa jest ciąża
w dwa dni nie dochodzi do zapłodnienia 🤗 dostałaś okres i już.
Szana na ciąże jest bardzo minimalna jeżeli nie zabezpieczyliście się w (tym przypadku) z tego co wynika. Jeżeli prezerwatywa była to w ciąży nie jesteś.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry