reklama

Olej koksowy - niezbędnik w kuchni alergika

Temat na forum 'Kuchnia alergika' rozpoczęty przez Mruczka, 23 Lipiec 2013.

  1. Mruczka

    Mruczka Fanka BB :)

  2. Piaska

    Piaska Fanka BB :)

    Olej kokosowy to świetna rzecz, ale nie dla każdego. Są osoby o typie białkowym, którym on po prostu nie służy.
     
  3. reklama
  4. kaniaaaw

    kaniaaaw Zaciekawiona BB

    Nie tylko dla alergików ale także dla osób które walczą z nadwagą [​IMG]
     
    Ostatnia edycja: 15 Wrzesień 2015
  5. annank

    annank Zaangażowana w BB

    Mam kolegę (34 lata) który na nic nigdy nie był uczulony a niedawno pierwszy raz wypił trochę wody kokosowej i dostał wysypki na prawie całym ciele. Wszystko może uczulać, nawet najbardziej łagodne produkty. O wodzie kokosowej pisałam tutaj
    naturalnie dziecko: ZDROWY NAPÓJ IZOTONICZNY - CZY TO MOŻLIWE?
    W artykule proponuję alternatywę dla niezdrowych napojów izotonicznych. Polecam.
     
  6. Jadran

    Jadran Fanka BB :)

    Stosuję olej głownie do smażenia róznych potraw córce.Nie wiem tylko czy nadawałby się do frytek?
     
  7. monikakedry

    monikakedry Zaciekawiona BB

    U mnie się sprawdził, ale ja nie robię standardowych frytek, ale takie z batatów i pietruszki i selera
     
  8. Rijanna

    Rijanna Fanka BB :)

    nie uzywalismy jeszcze, musze wyprobowac:)
     

Poleć forum