Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Podobały mi się też ćwiczenia, takie proste i nieskomplikowane, ale fajnie relaksujące. Dziś nie ma zajęć, następne są we wtorek - mamy przynieść jaśki pod głowę, bo będą już poważniejsze ćwiczenia. Super! :-)
Musi być cudownie zajmować się taką kruszynką. Teraz coraz bardziej czuję, że chciałabym zobaczyć i przytulić moją córeczkę.
A z porodem jakoś się oswajam. Wiem, że musi być i jest to dla mnie kolejne zadanie do wykonania w moim życiu. Cieszę się, że mój mąż coraz bardziej entuzjastycznie i tak po męsku dochodzi do wniosku, że jego pomoc jest nieoceniona podczas porodu. Dużo mu daje szkoła rodzenia. Ty sama widzisz po sobie, że obecność kogoś bliskiego jest super. Bardzo ważne jest to właśnie o czym piszesz - personel inaczej się zachowuje przy kimś, kto trzeźwo myśli.
Cieszę się bardzo! Fajnie jest zobaczyć ją na usg, może dlatego tak bardzo mi się spieszy, żeby już z nami była.