reklama

Olkusz i okolice

reklama
wiolciu tylko pamiętaj, że jak przyjedziesz na porodówkę to ich nie interesuje termin z USG tylko z OM :tak: sama o tym się przekonałam :-D przy córce miałam wg. OM termin na 13 stycznia,a wg USG na sam początek stycznia, więc też prawie 2tyg. Urodziłam 10-tego ;-)
Niby tak ale ja w karcie ciąży tygodnie mam liczone wg terminu USG więc raczej nim będą się kierować. Mały zawsze był do przodu o 2 tygodnie więc nawet w razie problemów będę się kłócić o wcześniejszy termin ;) Za tydzień mam wizytę to zobaczymy jak się ma synuś :) Ostatnio był juz taki duży, że termin wychodził na 12 listopada. Strasznie szybko rośnie :))

Udane te twoje dzieciaczki - nie można się z nimi nudzić, co?:)

wiola to walcz o swoje hihi :-D zresztą jak coś się będzie dziać i będą widzieć że dziecko duże, to faktycznie nie będą czekać :tak: bo waga dziecka jest bardzo ważna przy porodzie :tak: dziecko musi mieć to magiczne 3kg ;-)

a co do moich dzieci to one są strasznie za sobą, no kochają się przeraźliwie
e020.gif

starsza córa jest już taka "poważna" i tak poważnie gada, a Wojtek znowu jest taki śmieszek i jest bardzo żywy, co np. mnie przyprawia o jeżenie się włosów na głowie, a Dominika się zazwyczaj śmieje z tego co on robi, dzięki czemu mamy zawsze wesoło :-)

ostatnio Wojtek coś tam przeskrobał i już chciałam lecieć zwrócić mu uwage że tak nie wolno robić, ale jako pierwsza podleciała do niego Dominiśka i powiedziała tak "oj Wojtek Wojtek, jaki ty jesteś jeszcze głupi" :-D powiedziała to z taką poważną miną, że wybuchnęłam śmiechem i nie byłam w stanie iść do Wojtka zwrócić mu uwagi po tym, jak zwróciła ją dominiśka :-D

ja juz po wizycie:)mała juz nie taka mala bo ma 2700:):) i lekarz powiedzial że około 4 kilo bedzie na pewno.Powiedzial tez ze w ciagu 4 tyg powinno byc juz rozwiazanie wiec mam stresa mega.Termin na 15 ale jak nic nie bedzie do tej pory to 16 mam isc do niego umawiac sie na ktg i zobaczymy co dalej.......ale sie denerwuje.A ja na Bylicy mieszkam od maja a wczesniej na osiedlu mlodych takize nie bardzo znam ludzi dookola:)ale na pewno musialysmy sie widziec:):)

wejdź sobie w jakieś suwaczki, np mój, czy na babybooma i jak go stworzysz to potem wejdź w USTAWIENIA
i tam z lewej strony znajdź EDYTUJ SYGNATURĘ, wejdź w to i wklej tam link do suwaka :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry