pod Wolbromiem? czyli gdzie? :-)
ja jestem z centrum Olkusza ;-)
no i właśnie zauważyłam że łączy nas jeden miesiąc porodowy ;-) ja urodziłam 7grudnia (a starszą córe 10stycznia) i moja druga ciąża była grubo przetrzymana, bo niestety poród zaczął mi się już w 33tygodniu

ale na szczęście Krzysztoforski (bo do niego chodziłam) robil wszystko żebym dotrzymała tą ciąże jak najdłużej, no i dociągnął mnie do równiutkiego 38tyg :-)
ale wyleżałam się w szpitalu przy tej ciąży jak mało kto...
Pamiętam jak to było jak wyczekiwałam pierwszego dziecka. Nie wiedziałam jak to kompletnie będzie wyglądać, nie wiedziałam czy się bać czy cieszyć ;-) przy drugim dziecku to już był pelny spokój, bo wiedziałam co mnie czeka. Przy drugim dziecku już się tego maleństwa nie boi, bierze się go pewnie na ręce, bez problemu przystawia do cyca i wogóle wszystko idzie łatwo
A jeśli chodzi o pracę to jestem na wychowawczym odkąd urodziłam córe ;-) więc siedze w domu
A czemu będziesz rodzić w Olkuszu a nie wolbromiu? ze względu na Barana pewnie, tak?

powiem ci, że teraz w Olkuszu jest świetna opieka lekarska (chodzi mi o lekarzy ;-) ) więc ja bym się już nie bała tam rodzić ;-)