Lenka082
Zaciekawiona BB
witam
My karmimy się piersią więc mleczko niepotrzebne
nabuu ja ciekawa jestem jak to u mnie będzie z odstawianiem, chcę pokarmić do roku, na razie cyc ponad wszystko i dobry na każdy problem tylko ciekawe która z nas zrezygnuje pierwsza
Czy waszym dzieciaczkom też tak ciężko ząbki wychodzą ? Moja malutka ma jednego zębola ale od 2 tygodni idzie 2 i jest ciągły ryk i rzucanie się w nocy w łóżeczku, ratujemy sie żelem ale w nocy jak już widzę że ciężko to czopusie przeciwbólowe 
My karmimy się piersią więc mleczko niepotrzebne
nabuu ja ciekawa jestem jak to u mnie będzie z odstawianiem, chcę pokarmić do roku, na razie cyc ponad wszystko i dobry na każdy problem tylko ciekawe która z nas zrezygnuje pierwsza
Jest trochę męczący i rozdrażniony ale da się przeżyć, żel na dziąsła wystarcza.
Mój Miłosz też zasuwa... ale na czworaka. Jak się czegoś podczepi to idzie na nóżkach ale sam jeszcze się boi. Papa nauczył się w końcu po wielu treningach, buziaka też daje (ale tylko dla mamy - takiego ślimaka
), mówi tata z pełną premedytacją i jak mąż wychodzi do pracy to jest płacz niesamowity, mama nadal nie usłyszałam. W ogóle jak próbuję Go czegoś nauczyć to się śmieje ze mnie
Śmieszny jest i cwany strasznie. Jak się Mu czegoś zabrania to tak bezczelnie w oczy patrzy i się uśmiecha. Stwierdziliśmy z małżem ostatnio, że mamy małego imbecylka