Cześć Dziewczyny

,
ja po raz pierwszy na forum... pierwszy raz będę mamą (18 tc). Mam nadzieję, że wszystko będzie ok... "Zwiedzam" już forum i z wielkim zaciekawieniem czytam o Waszych doświadczeniach i chłonę wszystkie dobre rady i podpowiedzi. Mam jeszcze trochę czasu, ale ponieważ to będzie nasze 1-wsze dziecko już teraz mam poczucie, że im więcej się dowiem, tym spokojniejsza będę
Mieszkam na obrzeżach Olsztyna, więc też z niecierpliwością oczekuję ładnej pogody, by w końcu wyjść na spacer, zwłaszcza, że mieszkanie jest w trakcie remontu... więc chętnie z niego uciekam
Na razie jestem lekko przerażona ilością rzeczy, które trzeba nabyć dla Dziecka i również dla mnie, no i kosztem tego wszystkiego, ale mam nadzieję, że uda się coś odkupić (juz podpytuję znajomych), znaleźć na allegro taniej, no i pewnie pomogą przyszli dziadkowie, więc może nie zbankrutujemy
Na razie czekamy, by juz dowiedzieć się czy to chłopczyk czy dziewczynka... i uczymy się powoli siebie :-)
Z góry dziękuję za wszystkie cenne rady i wskazówki

Pozdrawiam Was serdecznie i życzę przyjemnego tygodnia pełnego słońca i dobrego samopoczucia

)))