Witam wszystkie mamusie!!!
Ja dołączę do Was w lipcu, bynajmniej tak mam wyznaczony termin porodu

Nie jestem rodowitą Olsztynianką, jednakże od przeszło 3 lat mieszkam w Olsztynie-oczywiście studia mnie tu ściągnęły no i mój uroczy mężczyzna

Mam nadzieję, że będę mogła z Wami popisać od czasu do czasu...
Tak jak wspomniałam, w lipcu przyjdzie na świat moja córunia-Dominiczka, aktualnie przygotowuję się i całe otoczenia na jej przyjście:-)
Dobrze że Was znalazłam, bo mam duży problem... Nie wiem gdzie rodzić??!! Czy w miejskim czy w wojewódzkim??!! Nasłuchałam się już wielu opinii, ale od kobietek, które rodziły 2-3 lata temu, a może do tego czasu coś się zmieniło????
Może byłybyście w stanie mi choć w pewnym stopniu pomóc???
Lekarzem prowadzącym moją ciążę jest dr. Kern, no ale szczerze mówiąc nie jestem zadowolona z jego opieki. Może jestem przewrażliwiona, ale dziewczyny, jestem w 28 tygodniu ciąży, mamy z moim miśkiem niezgodność krwi, a ja do tej pory miałam jedno badanie krwi, nie słyszałam ani razu bicia serduszka mojej niuni, no i w ogóle nie bada mnie ginekologicznie tylko waży i sprawdza tętno, a o takich rzeczach jak rozszczep warg, bądź kręgosłupa nie ma nawet mowy... Zupełnie jak by to nie było ważne. W sobotę idę do innego lekarza na kontrolę i zastanawiam się nad zupełną zmianą lek. prowadzącego, tylko czy jest teraz sens, czy nie jest za późno??!! Oj już sama nie wiem??!!
Jak możecie to poradźcie mi coś??!!