OwcaII
Zaciekawiona BB
faktycznie majtki jednorazowe to kiepski pomysl, ja rowniez kupilam jakies najzwyklejsze bawelniaki
Co do rekawiczek niedrapek dla dzidzi, to lepsze sa kaftaniki z rekawkami zawijanymi na raczki, bo lapki wiecznie sa wszedzie tylko nie na raczkach
) Co do podkladow do przewijania, to akurat w szpitalu wojewodzkim byly - zarowno dla dzidzi jak i dla mam.
Co do rzeczy majacych ulatwic porod silami natury, to nie mam pojecia...ja mialam cc i tylko w tej kwesti wiem co i jak ;/
Co do rzeczy majacych ulatwic porod silami natury, to nie mam pojecia...ja mialam cc i tylko w tej kwesti wiem co i jak ;/

Zajęcia odbywają się na ul. Mariańskiej 1 to jest obok szpitala miejskiego na górce, basen nowy i ładny (mówiąc szczerze nie spodziewałam się). Tylko jest jeden problem, było nas "aż" 3... w tym dwie dziewczyny już w zaawansowanej ciąży, martwię się więc, że niedługo zostanę sama... Jeśli macie czas we wtorki o 13:30 to serdecznie zapraszam, naprawdę warto, dobra zabawa i ćwiczenia mięśni nóg, rąk, kręgosłupa itp. Na 100% przyda się zarówno jeszcze w ciąży jak i już po