reklama

Opadanie powieki

generalnie lekarze mówia,że szparę ma taką samą ale na zdjęciach wychodzi każdy szczegół:-),powiem Ci tak:chyba w jego przypadku nie jest możliwe skorygowanie całkowicie tej wady,myślę ,że u tych dzieci u których powieczka nie zachodzi na źrenicę operacja daje idealny efekt,w naszym przypadku raczej na to nie liczę ,ale cieszę się ,że wogóle można było coś z tym zrobić

reklama
Anna, wlasnie przed chwila wyslalam do ciebie maila, na ktorego wlasciwei w calosci odpisujesz na forum hehe:) Napisalam tez prosbe o zdjecie Marysi i czekam na nie z niecierpliwoscia, bo skoro piszesz OPLACALO SIE! to chce je zobaczyc! chce chce chceee!! wczoraj bylam u Stepniewskiego i mamy miec operacje za pol roku, bo z oczkami Julii jest wszystko okulistycznie dobrze i nie chca robic za szybko aby nie robic mi problemu z niedomykaniem, kroplami i masciami!!

Jeejku jak ja chce zobaczyc Twoja coreczke!! Chce sobie wyobrazic jak za pol roku beda wygladac oczka mojej Julii (opadaja podobnie) i chce plakac ze szczescia ze mam to juz za soba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie powiedziala, ze nie bedzie, ale oczko jest wieksze i jest bardziej przewidywalny efekt. Mnie sie wydaje ze bardziej chodzilo o to ze kropic i smarowac oczy tak malemu dzieci to nie lada gratka- kropilam juz jej kiedys prawe oczko bo ropialo i nie wspominam tych akcji dobrze:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry