anyżowa
Fanka BB :)
Dziękuję bardzoDziękuje Ci za ten miesiąc, w którym (przy wielu trudnościach) świetnie dawałaś sobie radę i wspierałaś każdą z nasPowodzenia w listopadzie
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziękuję bardzoDziękuje Ci za ten miesiąc, w którym (przy wielu trudnościach) świetnie dawałaś sobie radę i wspierałaś każdą z nasPowodzenia w listopadzie
![]()
@anyżowe_love pięknie dziękujemy za październik. Oby listopada był ostatnim miesiącem na kreskach.
Nie wygląda to ciekawie... Zrób kolejny przyrost.Jesteście tu jeszcze potrzebuje waszej pomocy
31.10 Beta hcg 109.14 progesteron 22.14
2.11 Beta hcg 166,34 progesteron 16,36
Co myślicie przyrost tylko 55%
A robiłaś w tym samym laboratorium?Jesteście tu jeszcze potrzebuje waszej pomocy
31.10 Beta hcg 109.14 progesteron 22.14
2.11 Beta hcg 166,34 progesteron 16,36
Co myślicie przyrost tylko 55%
Laboratorium diagnostyka tak ale innym punkcie pobrańA robiłaś w tym samym laboratorium?
W miejscowości której ja robię badania są 3 punktu z czego 2 mają to samo laboratorium, a 3 ma w Krk. Ja ostatnio razem miałam mniejszy przyrost i na konsultacji usłyszałam, że na tak wczesnym etapie nie musi to świadczyć o nieprawidłowości. Ja jednak miałam dużo gorszy przyrost i u mnie to się źle skończyło. Trzymam kciuki żeby u Ciebie kolejny wynik był już prawidłowyLaboratorium diagnostyka tak ale innym punkcie pobrań
Myślicie żeby jutro zrobić w tym punkcie co za pierwszym razem ? Będzie mieć to sensW miejscowości której ja robię badania są 3 punktu z czego 2 mają to samo laboratorium, a 3 ma w Krk. Ja ostatnio razem miałam mniejszy przyrost i na konsultacji usłyszałam, że na tak wczesnym etapie nie musi to świadczyć o nieprawidłowości. Ja jednak miałam dużo gorszy przyrost i u mnie to się źle skończyło. Trzymam kciuki żeby u Ciebie kolejny wynik był już prawidłowy![]()
Lepiej Ci zrobić chyba w tym co dzisiaj. Chociaż w sumie w aplikacjach wpisujesz daty i oblicza średnia. Zrób jak uważasz.Myślicie żeby jutro zrobić w tym punkcie co za pierwszym razem ? Będzie mieć to sens