reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Opieka nad bobasem - o kolkach, pieluchach, ubiorach, cycuchach i innych :-)

reklama
mam pytanie odnośnie kropli sab, moja mała ma dopiero 2 tygodnie ile podać jej kropelek??
wyczytałam że dziecku 3tyg.przed każdym posiłkiem po 15 kropli w pierwszym tygodniu

Dziewczyny - moja Emilka ma na rączce taki czerwony bąbelek ( na lewej), wcześniej tego nie widziałam:sorry:, czy to możliwe że to ślad po sczepionce na gruźlice?
jest to doć wypukłe....
Czy Wasze dzieci mają coś takiego?

Abeja ulubiona opowieść mojej matki to jako dwulatka zaczęłam chodzić okrakiem po domu. Myśli sobie moja mumi, że narobiłam pewnie w gacie i ściąga mi portki. No i się okazało, że podejrzałam jak mamusia aplikuje sobie podpaski i ja też postanowiłam być duża no i sobie zainstalowalam... tyle, że klejem nie w tą stronę:-D
:-):-):-):-):-):-):-):-):-)
ale się usmiałam:-):-):-):-)

Kasiulec, raczej na pewno, aczkolwiek nie widziałam, to nie wiem. Maxiowi już zaczyna się goić ta szczepionka, a Alex ma mały wzgórek i zaczerwienione lekko.

mayo,u nas też paznokcie Malutkiej obcina mój M.(przy pierwszej Córce,też On obcinał,jak była malutka :-):-):-)).ja się jakoś boję :sorry::sorry::sorry:
Kasiulec,moja mała też ma taki zaczerwieniony bąbelek na lewym ramieniu,to po szczepionce,pediatra mówiła,że może się tak dziać i żeby tego nie ruszać :tak::tak::tak:

reklama
Do góry