reklama

OPIEKA NAD DZIDZIA

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja szczerze mówiąc nie widziałam Karolinki spoconej, może dwa razy podczas tych ekstremalnych upałów które były (a była w samym pampersie)
Lekarka mówiła mi że jak zacznie jej się pocić główka podczas karmienia to mam jej zwiększyć dawkę wit.D3 do 2 kropelek więc Irlandio coś w tym jest.

reklama
Iza tak Oliwka strasznie się poci zwłaszcza na główce. Dostaje 2x2 kropelki Vigantalu - to juz prawie dawka lecznicza! Ale w piątek robimy badania żeby sprawdzić czy wszystko ok, muszę jutro zadzwonić do lekarki jakie dokładnie badania mamy zrobić

Nie wiem co dzisiaj wstąpiło w naszego syna. Jeść nie, spać nie, nosić nie, buczy i buczy, chyba ida kolejne zęby, albo taki pojedynczy incydent-mam nadzieję. Od wczoraj dość mało mi jada. A teraz jak zanął to śpiiiiii....

A wczoraj po kapaniu Mati zjadł ok 130 ml mleczka, pił dość łapczywie, a ze chciał grandzić, to go pokulałam ciut i mi wszystko zwymiotował. Za chwilę był głodny i dałam resztki z cycka. Nie wiem, moze mu nie smakuje NAN 2 HA, moze spróbuję inne mleko.

kosmi - ja wlasnie wczoraj takie pytanie zadalam dziewczynom na watku trojmiejskim :) ale nie ma chwilowo zadnych odpowiedzi - pewnie dopiero wieczorem :) a ze sie tak zapytam - jestes obecnie w trojmiescie ?

Dzwonilam na Rokosowska, ale nie ma juz miejsc. Zapisalam sie na Kasprzaka do Delfina, ale tam jeszcze nie wiedza czy uda im sie zorganizowac grupe - maja oddzwonic do srody.
Ten ursynow to troche daleko ode mnie, a szkoda, bo bardzo chcialabym pochodzic z malutka na ten basenik. Jak nie wypali Kasprzaka, to pewnie sprobujemy tam :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry