Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Idziu izo jak tam nocka po szczepieniu i z wychodzącymi ząbkami.
Moja dominisia spała ardzo ładnie obudziła się przed 7 rano i spała ze mną w łóżku do 10
papajka wiem ze o 6 wstajesz bo czas aby iść do pracy.Ja mam ten komfort że siedze z Dominisia w domciu.Ale wczoraj tak rozmawialiśmy z Maćkiem że załatwi mi może prace w Geant tak 2 godzinki dziennie na wykładanie towaru jako mercz.
Idzia no to dzieciaki talent do tanca w genach odziedziczyly Dobrze ze nocka u was spokojna Rybciu fajnie zacząl sie wam dzis dzionek fajnie tak sie troche oderwac od zajec domowych i popracowac troszke.Ja Franka zabieram czasem ze soba do pracy.Ja pracuje a maly spaceruje albo bawi sie z niania a to wszystko pod moim czujnym okiem! Papajka byle do wiosny wtedy milej wstawac a i okulary na miejscu
Buba ja często od rana siedzy przy kompie.A porzadki później robie.Nie wiem czemu ale musze pierw do was zajrzeć a później obowiązki domowe.
A i chyba skorzystam z tego ze Dominisia śpi i zaczne robić obiadek.