U
użytkownik 128317
Gość
moja Nunka ostatnio zaczęła pełzać :-)jak kłade ja na brzuszku i robie podpórke pod nózki to pełza jak robaczek:-) może niedługo zacznie raczkować

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a brokuly swierze czy mrozonepierwszego dnia dałam jej pare łyżeczek ale aż się trzęsła żeby dac jej więcej, a prze dwa kolejnie dni dałam jej juz około 50 ml
dzis gotujemy małej brokułki z ziemniaczkiemciekawe czy jej zasmakuje
![]()
madzienko, a co zupki ze słoiczka trzeba rozcieńczać?Mam pytanie do mamuśki która podawala zupkę jarzynową z butelki???
Nie pamiętam która to z Was
Jaka ilość wody dodawałaś na sloiczek zupki???![]()
Ja rozcieńczam, ale tak raczej na oko, daje kapkę wody, tak zeby leciało przez smoczek trójprzepływowy, myslę ze tak około 10-20 mlMam pytanie do mamuśki która podawala zupkę jarzynową z butelki???
Nie pamiętam która to z Was
Jaka ilość wody dodawałaś na sloiczek zupki???![]()
Nie trzeba, ale moja nie chce jesc łyżeczką, a z butli jakos wyciagnie, wiec zeby było jej łatwiej, to troszke rozcieńczammadzienko, a co zupki ze słoiczka trzeba rozcieńczać?
acha, rozumiemJa rozcieńczam, ale tak raczej na oko, daje kapkę wody, tak zeby leciało przez smoczek trójprzepływowy, myslę ze tak około 10-20 ml
Nie trzeba, ale moja nie chce jesc łyżeczką, a z butli jakos wyciagnie, wiec zeby było jej łatwiej, to troszke rozcieńczam