reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Opieka nad maluszka i wszystko co nią związane

Ewelw jak dla mnie pieluchy dada nr 1, miękkie i do tego przewiewne tzn takie" oddychajęce" a nie jak te Tescowe całe foliowe:no:

Ja nie polecam pieluszek Dada :no: Jak dla mnie są zbyt sztywne.
A w sobotę byliśmy w Tesco i pokusiłam się na spróbowanie tych pieluszek fioletowych Tesco bo kiedyś ktoś je zachwalał i żałuję że je kupiliśmy :no: są beznadziejne :baffled: W dodatku obtarły małemu jąderka :crazy:
Także ja pozostanę jednak przy Pampersach, no i tak jak już pisałam niedawno fajne są jeszcze pieluszki z Rossmana :tak: Ewentualnie Huggiesy, ale tylko Premium bo Classic też są do d... :sorry2:

reklama
Witajcie dziewczyny jak ja dawno tu nie bylam wasze dzieciaczki tak strasznie urosly i takie sliczne sa.
Ja mam tki maly problem od pewnego czasu moja Kornelia nie przesypia nocy klade ja o 10 godzinie budzi sie o 4 rano i niechce spas tylko na renkach chce byc a jak jej nie wezne to placze w lozeczku i potem budzi sie o 7 rano jaesem juz taka zmeczona i nie moge sobie z tym poradzic czy wiecie moze co moglabym zrobic pomocy jak ktoras z was przechodzila przez to, to prosze o pomoc bo oczy mam na zapalkach.

Ja nie polecam pieluszek Dada :no: Jak dla mnie są zbyt sztywne.
A w sobotę byliśmy w Tesco i pokusiłam się na spróbowanie tych pieluszek fioletowych Tesco bo kiedyś ktoś je zachwalał i żałuję że je kupiliśmy :no: są beznadziejne :baffled: W dodatku obtarły małemu jąderka :crazy:
Także ja pozostanę jednak przy Pampersach, no i tak jak już pisałam niedawno fajne są jeszcze pieluszki z Rossmana :tak: Ewentualnie Huggiesy, ale tylko Premium bo Classic też są do d... :sorry2:
widzisz ollcia, kazde dziecko jest inne i kazdemu co innego pasuje,
dla mnie huggiesy, pampersy beznadziejne, nawet te co dostalam ze street.com ( mala miala odparzenia:szok:,) ale dada, z lidla i z tesco fioletowe sa super i nigdy nie miala odparzen
wiec zeby dopasowac naszemu dziecku, musimy testowac;-);-);-)

Ostatnia edycja:
widzisz ollcia, kazde dziecko jest inne i kazdemu co innego pasuje,
dla mnie huggiesy, pampersy beznadziejne, nawet te co dostalam ze street.com ( mala miala odparzenia:szok:,) ale dada, z lidla i z tesco fioletowe sa super i nigdy nie miala odparzen
wiec zeby dopasowac naszemu dziecku, musimy testowac;-);-);-)

Zgadzam sie Mamusia z Toba, kazde z naszych dzieciaczkow jest inne, u nas spawdzaja sie pampersy a te nowe super:tak::tak::tak: huggiessy tez ok, innych na razie nie probowalam, a moze kiedys skusze sie:-p:-p:-p
Jedyne co to do chusteczek udalo nam sie porozumiec:-):-):-) ja polecam te dada dla mnie bomba i cena super, uzywam tych sensitive-niebieskich, wszystkie przetestowalam ale niebieskie najbardziej mi przypasowaly:tak::tak:

Zgadzam sie Mamusia z Toba, kazde z naszych dzieciaczkow jest inne, u nas spawdzaja sie pampersy a te nowe super:tak::tak::tak: huggiessy tez ok, innych na razie nie probowalam, a moze kiedys skusze sie:-p:-p:-p
Jedyne co to do chusteczek udalo nam sie porozumiec:-):-):-) ja polecam te dada dla mnie bomba i cena super, uzywam tych sensitive-niebieskich, wszystkie przetestowalam ale niebieskie najbardziej mi przypasowaly:tak::tak:

hihi My to samo Madzienko jeśli pieluszki to tylko Pampersa a chusteczki ostatnio dada lawendowe kroluja:-D:-D:-D:-D

a dada to z jakiego sklepu??

z Biedronki:tak::tak::tak:

Kupiłam te pieluszki z Lidla i sa SUPER! O niebo lepsze od Dada bo takie miękkie i oddychające i nie odciskają się na skórze.
Polecam.

reklama
A ja idę dziś z Fabiankiem do lekarza.Wczoraj zaczął kichać i cały dzień smarkał,na noc to już całkiem miał zawalony nosek i potwornie się męczył:-( Ostatnie dwie noce spałam po 3 godziny:zawstydzona/y: Jeszcze rano zrobił rzadka kupę...Ale cały dzień szaleje także chociaż tyle dobrego,że nie opada z sił...
bidulek, daj znac Aniu po powrocie co z Fabiankiem
Witajcie dziewczyny jak ja dawno tu nie bylam wasze dzieciaczki tak strasznie urosly i takie sliczne sa.
Ja mam tki maly problem od pewnego czasu moja Kornelia nie przesypia nocy klade ja o 10 godzinie budzi sie o 4 rano i niechce spas tylko na renkach chce byc a jak jej nie wezne to placze w lozeczku i potem budzi sie o 7 rano jaesem juz taka zmeczona i nie moge sobie z tym poradzic czy wiecie moze co moglabym zrobic pomocy jak ktoras z was przechodzila przez to, to prosze o pomoc bo oczy mam na zapalkach.
a macie juz ząbki?? u nas jak są cyrki w nocy to zawsze kończy się to kolejnym ząbkiem:tak:
a dada to z jakiego sklepu??
biedrona
Kupiłam te pieluszki z Lidla i sa SUPER! O niebo lepsze od Dada bo takie miękkie i oddychające i nie odciskają się na skórze.
Polecam.
oooo to ja tez muszę je koniecznie wypróbować:tak::tak:

Do góry