reklama
Ja wyciągnęłam ze słoiczka na miseczkę troche i to podgrzałam, ale niestety nie chciał jesc i teraz się zastanawiam czy to na tej miseczce moge jeszcze raz podgrzac.
Ja już wyrzucam-bo mam schizy, że Małą mógłby brzuszek rozboleć

edee24
Mama Alanka :-)
Ja wyciągnęłam ze słoiczka na miseczkę troche i to podgrzałam, ale niestety nie chciał jesc i teraz się zastanawiam czy to na tej miseczce moge jeszcze raz podgrzac.
Ja bym wyrzuciła to z miseczki, bo na tej łyżeczce co karmiłaś Matiego były bakterie z jego śliny, a one zostały przenoszone do tego pokarmu, które powoduje, że jedzonko szybko się psuje

tygrysek82
Fanka BB :)
nio u nas tez winowajczynia jest morelkaTygrysku, ja tez kiedyś Bartkowi podałam soczek jabłko, marchew i morelka i niestety również był obsypany. To uczulenie po morelce wyglądało jak takie małe okrągle plamki pod skórką. U nas wystawiły tylko na buźce w okolicy noska i oczu.

nio u nas tez winowajczynia jest morelkawelasnie wrocilam od lekarza narazie odstawiamy ten smaczek
![]()
Uuuuuuuu dobrze że to sprawdziłaś...
A ja mam takie pytanie do Was....
Nasza Julcia je gruszeczki tylko trochę zgłupiałam

Raz juz zjadłyśmy i nic sie nie działo

zobaczcie
hipp:
HiPP: Gruszki Williamsa
gerber:
ToTu.com - Gruszki Williamsa po 6 m-cu, Gerber - zakupy on-line
tygrysek82
Uuuuuuuu dobrze że to sprawdziłaś...
A ja mam takie pytanie do Was....
Nasza Julcia je gruszeczki tylko trochę zgłupiałamjak zobaczyłam z hippa są od 4 miesiąca a z gerbera od 6 i nie wiem czy powinna je jeść czy nie....
Raz juz zjadłyśmy i nic sie nie działoAle skąd taka różnica????
zobaczcie
hipp:
HiPP: Gruszki Williamsa
gerber:
ToTu.com - Gruszki Williamsa po 6 m-cu, Gerber - zakupy on-line
madzienko ja juz wlasnie zauwazylam ze wiele produktow hipp wprowadza wczesniej niz np gerber czy bobovita

zainteresowaly mnie rowniez bananki ze w sloiczkac sa od 4 miesiaca a dietetycy polecaja wprowadzac bananka do diety dziecja ok 7 miesiaca

zgłupialam

madzienko ja juz wlasnie zauwazylam ze wiele produktow hipp wprowadza wczesniej niz np gerber czy bobovitanp herbatka z dzikiej rozy od 4 miesiac a z hippa a w bobovita od 5 miesiaca
zainteresowaly mnie rowniez bananki ze w sloiczkac sa od 4 miesiaca a dietetycy polecaja wprowadzac bananka do diety dziecja ok 7 miesiaca
zgłupialam![]()
ja też

tygrysek82
witaminke d i cebionmultiCzy podajecie maluszkom jakies witaminki? Jesli tak to jakie?
reklama