A
azik
Gość
kaśka76 pisze:czy Wam też zachodzą butelki od soczku czy herbatki??? czy to się da jakoś "wybielić"???????????
ja nie zwalczył nigdy...
no ale z kwaskiem jeszcze nie próbowałam, zaraz idę wypróbowac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kaśka76 pisze:czy Wam też zachodzą butelki od soczku czy herbatki??? czy to się da jakoś "wybielić"???????????
Pytia- u nas czasami się zdarzy ale głównie po mleczku modyfikowanym. Dzisiaj rano Antsiowi się ulało.pytia pisze:Czy na BB są jeszcze dzieciaczki, które ciągle ulewają??? Bo mój Jaś robi to nadal notorycznie, po każdym niemalże karmieniu. Co gorsza, teraz jak mu się uleje, to już barwnie (bo mleczko miesza się z marchewką czy innym przysmakiem) i wszystko wokół pięknie ubarwione. Zdarza mu się ulać nawet godzinę po karmieniu, jak np. przekula się na brzuszek. Zaczynam sie niepokoić, bo czytałam, że do pół roku dzieci przestają ulewać, a Jaś za tydzień kończy 6 miesięcy i nie zapowiada się, żeby zamierzał przestać.