Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie identyczne mostki i też najczęściej, jak mu coś nie pasuje albo brzuszek boli. W środę idziemy na szczepienie, to zapytam o to pediatrę.sylwia532 pisze:moj tez zaciska pisatki i tez trzyma glowke po jednej stronie...................juz tez myslalam zeby isc z nim do jakiejs poradni
czasami robi taki mostek tak wygina glowe i nogi do tylu-ale to np jak jest zdenerwowany i nie wiem czy to normalne czy mam sie niepokoic?
sylwia532 pisze:moj tez zaciska pisatki i tez trzyma glowke po jednej stronie...................juz tez myslalam zeby isc z nim do jakiejs poradni
osinka pisze:moja też tak robi - byłam z tym u pediatry, babeczka stwierdziła, że to normalne, dziecko lubi bardziej leżeć na tym boczku, na którym przebywało w brzuszku - tak mi powiedziała, podobno to się unormuje
ewela1 pisze:czesc dziweczyny!moj synek jest troche starszy od waszych malenstw(bo ma prawie 5 miesiecy) ale chcialam wam cos przekazac bo niestety nie czesto jestem na tej stronie!z piastkami to norma przez dzien w noc sa juz troszke luzniejsze lapki -nie ma sie co martwic a co do trzymania glowki na jednej stronie!dam wam rade-glowka dziecka moze ulec znieksztalceniu przez trzymanie na jednym boku!polecam albo odwrocic lozeczko albo -nie smiac sie prosze -pod kocyk na ktorym dziecko spi i po tej stronie na ktorej usilnie trzyma glowke podlozycz jeden kilogram cukru!!!