reklama

Opieka nad maluszkami

Jasiek też dzisiaj był szczepiony- i ponad godzine przed szczepieniem posmarowalismy mu nozke i raczke kremem emla- i wyobrazcie sobie- ze maly nie poczul szczepienia prawie w ogole- plakal moze minutke bo nie lubi jak mu sie przytrzymuje raczke.Mi sie takze wydaje ze zaciskanie piastek to normalne, nawet dorosly zaciska piesci jak spi- a przynajmniej ja ;)

reklama
Felqua: a w którą rączkę i nóżkę szczepienie?

dziś w noy Piotrek przeszedł samego siebie. po karmieniu po 2 tak głośno i namiętnie dyskutował sam ze sobą w swoim łóżeczku, że po 20 min. mieliśmy dość i byliśmy całkowicie rozbudzeni. wzirliśmy go do łóżka. a ten skubaniec mały po niecałych 10 min. spał w najlepsze bez smoczka. tak wiec mamy terrorystę łóżkowego. ;D

my tez mamy nastepne szczep. 20 tego czerwca :( wiem ze to potrzebne ale tez bardzo juz to przezywam choc bartus byl dzzielniejszy ode mnie :) bylam z niego bardzo dumna :)

my też po szczepieniu, nie było tak źle, bardziej ja się bałam - Agata pokazała klasę i tylko chwilkę płakała ;D mi godzinę po jeszcze się ręce trzęsły ;D

hmm, tak sobie mysle ze chyba powinno sie w tych punkach szczepien szczegola opieka otoczyc rodzicw bo dzieci jak widze doskonale sobie radza same, natomiast rodzice... :D

reklama
DZIEWCZYNY HELP!!! - mój mały ma opryszczkę na wardze - wiecie coś na ten temat??? Chciałam iść dziś z nim do lekarza, ale jest strajk; no i nie wiem czy ona kwalifikuje go do dzieci zdroych czy chorych ???
Aha - jak rozpoznać katar? - Krzymek kicha kilka razy dziennie, ale nie ma żadnej wydzieliny

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry