reklama
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
a czy lubi budynie i inne rzeczy na mleku bo jak tak to nie ma tak zleu nas problem ze Lusia nie pije praktycznie wcale mleka i w ogole bardzo malo pije, nie wiem jak ja przekonac:-(

karola-04
no właśnie jest tyle mleka w innej formie: serki, budynie, kaszki.
Szymek dopiero od kilku dni akceptuje mleko w formie typowego mleka ale koniecznie z kartonika takiego małego 250mL no i bez smakowe zwykłę mleko wydudni na raz cały kartonik.
ale lubi kaszkę manną z MALINKAMI !!!! danonki -tylko malinkowe lub owoce leśne, jedynie budyń śmietankowy ale polany...........malinkami.
malinowy chłopak.
Szymek dopiero od kilku dni akceptuje mleko w formie typowego mleka ale koniecznie z kartonika takiego małego 250mL no i bez smakowe zwykłę mleko wydudni na raz cały kartonik.
ale lubi kaszkę manną z MALINKAMI !!!! danonki -tylko malinkowe lub owoce leśne, jedynie budyń śmietankowy ale polany...........malinkami.
malinowy chłopak.
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Widzę, że Szymek to tak jak mój Vicek, mały podjadek między posiłkami;-)
Z malinowego chłopca to się uśmiałam
Ale przynajmniej je z tym co lubi:-)
Z malinowego chłopca to się uśmiałam
Ale przynajmniej je z tym co lubi:-)Oliwieczka
Susu wlasnie tak jak mowia dziewczyny mleko mozna zastpapic serkami, budyniami jak sie je lubi-oczywiscie
u nas troszke lepiej z apetytem...ale serki tylko bial
e
u nas troszke lepiej z apetytem...ale serki tylko bial
erosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
no to Szymek tak samo malinowy chłopak jak Hubek
za malinki to by sie dał pokroic chyba;-)
za malinki to by sie dał pokroic chyba;-)
irtasia27
Moze to nie skaza bialkowa chociaz to roznie bywa musisz obserwowac ale mogla sobie ta raczke czyms posmarowac i dostala uczulenia tak jak wczoraj corka mojej znajomej ,ktora pomalowala sobie policzki szminka a teraz ma cale lica czerwone i wypryski.jogurty w miare, serki tak sobie a budynie niet..ale probuje jak sie da
ostatnio Lusia ma wysypke na raczce io nie wiem co to za licho bo na pewno nie z nabialu skoro malo je...
reklama
agusia9915
Matka wariatka
Moja mała zaczęła się jąkać

jak chce powiedzieć bo, po, ko...zawsze jest bo bo bo ,bądź po po po
tak od 3 dni non toper wcześniej zdarzało jej się od pewnego czasu raz na jakiś czas
a od 3 dni ciagle

jak chce powiedzieć bo, po, ko...zawsze jest bo bo bo ,bądź po po po
tak od 3 dni non toper wcześniej zdarzało jej się od pewnego czasu raz na jakiś czas
a od 3 dni ciaglePodobne tematy
- Odpowiedzi
- 300
- Wyświetleń
- 26 tys
- Odpowiedzi
- 26
- Wyświetleń
- 2 tys
- Odpowiedzi
- 41
- Wyświetleń