• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Opieka

Nataliakom

Zaciekawiona BB
Kobitki powiedzcie mi taka kwestie. Jestem po operacji przegrody nosowej wyszlam dzis ze szpitala czy mezowi nalezy sie jakas opieka? Mamy dzieci 5letnie i 1,5 rocznie syn jest chory a lekarz mu opieki nie wypisal gdyz jestem na bezrobociu

reklama
Do tego samego. który nie wystawił opieki na dziecko? ;-)
A mąż naprawdę nie mógł powiedzieć, że jesteś w szpitalu?
A z jakiego powodu ty nie możesz zająć się dziećmi? No i mąż zapewne ma 2 dni na dziecko do wykorzystania w ciągu roku.

Do tego samego. który nie wystawił opieki na dziecko? ;-)
A mąż naprawdę nie mógł powiedzieć, że jesteś w szpitalu?
A z jakiego powodu ty nie możesz zająć się dziećmi? No i mąż zapewne ma 2 dni na dziecko do wykorzystania w ciągu roku.
Dziecko ma 1.5 roku a ja dziwgac nie moge by nie doszlo do krwotoku

Dziś jest piątek, po drodze jeszcze sobota i niedziela, to sobie poodpoczywasz.
Jak będziesz dalej się źle czuła, to w poniedziałek do lekarza i dopiero zwolnienie.
Ja rozumiem, żebyś była po operacji, gdzie rozcinali Ci brzuch itp. - ale po przegrodzie nosowej?

reklama
Dziś jest piątek, po drodze jeszcze sobota i niedziela, to sobie poodpoczywasz.
Jak będziesz dalej się źle czuła, to w poniedziałek do lekarza i dopiero zwolnienie.
Ja rozumiem, żebyś była po operacji, gdzie rozcinali Ci brzuch itp. - ale po przegrodzie nosowej?
A czy Pani miala taki zabieg? Pisze co zalecil lekarz a nie wymysl moj to jest

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry