• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Opiekunka/Zlobek/Przedszkole..???

reklama
Sandra też zapisana do przedszkola ale też czarno to widze u nas 48 dzieci na 25 miejsc oczywiście jeżeli chodzi o trzylatki to przedszkole do którego mamy przysłowiowy rzut beretem i widzimy go z balkonu :-D , pierwszeństwo mają samotne matki i rodziny gdzie dwoje rodziców pracuje ale z tego co słyszę to nawet jak dwójka nie pracuje to pieczątki załatwiają :wściekła/y: i w sumie nie wiadomo na co komisja ma teraz zwracać uwagę .... no cóż myśle że trzeba będzie do kilku przedszkoli podanie złożyc :tak: Wyniki po 15 maja ( Kurcze a może trzeba się rozwieść ) :-D:-D:-D:-D

Ja też zapisałam małego do przedszkola :-( wyniki pod koniec kwietnia ..

Mąż był na dniach otwartych z Danielkiem, przychodze z pracy i pytam się"Jak było ?" a Daniel na to: Nie lubię jak się mnie głaska !!!" oooo myślę sobie zapowiada się rewelacyjnie ... oczywiście chodziło o to że dzieci go głaskały :-) a mój indywidualista nie lubi :-(

a my właśnie zapisaliśmy Pawełka z brzusia do złobka i jestesmy na 70 miejscu:szok: szanse dostania się chyba żadne, i zepsuło mi to cały plan jeśli chodzi o przedszkole obok żłobka, bo jak tam będę miała miejsce, to nie będę go miała w złobku ehhhh

a my właśnie zapisaliśmy Pawełka z brzusia do złobka i jestesmy na 70 miejscu:szok: szanse dostania się chyba żadne, i zepsuło mi to cały plan jeśli chodzi o przedszkole obok żłobka, bo jak tam będę miała miejsce, to nie będę go miała w złobku ehhhh

Ell to u was niesamowite że tyle szybciej są zapisy :) i ja sobie myślę że chyba jednak jakieś szanse mogą być bo jak ludzie się zapisują się tyle wcześniej jak maluch w brzuchu to wielu z nich może to robić asekuracyjnie i jeszcze się rozmyśleć przy zetknięciu z realiami życiowymi...na pewno dużo większa szansa na to niż przy przedszkolach - tak myślę :) trzymam kciuki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry