• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Opiekunka/Zlobek/Przedszkole..???

No u nas ogromny postęp. ........Kapcie zostały na noc w przedszkolu :-D:-D:-D:-D:-D:-D ale ubranek na zmianę nie chce zostawić ;-)

W naszym pzedszkolu piżamka do leżakowania i szczotka i kubek, no i oczywiście nieszczęsne ubranka na zmianę.
A dzisiaj posłałam Kubę w białej bluzce a tu czytam na obiad barszcz czerwony :-D a dodatkowo pani woła do Kuby z wejścia że dziś malujemy farbami. Już go sobie wyobrażałam utaplanego od czubka głowy po koniuszki stóp. A tu zonk. Ani jedej plamki. Normalnie szacuneczek dla pań :-D:-D:-D

reklama
No faktycznie Sumka szacun dla Pań, a u nas ostatnie dni przed przedszkolem 31sierpnia mamy spotkanie z psychologiem w przedszkolu, nastepnego dnia zebranie rodziców:szok:, ciekawa jestem jaka bedzie reakcja Wojtka na to wszystko narazie jest chetny ale wszystko wyjdzie w praniu.

no u Klaudii w zlobku to nie bylo takiego porzadku..tzn...byl porzadek w przedszkolu...ale jesli chodzi o ubranie...niby zakladali jej fartuszki itd...ale i tak gdzies rekawy w farbie, czesto na wlosach...na placu zabaw siadali w bloto...nie wiem czy to angielskie wychowanie...?:sorry2: czy pelen luz...ale po tyg. zakladalam Klaudii "ciuszki przedszkolne" czyli takie do zajechania:-D

Sandra przechodzi przez ostatni tydzień intensywne treningi ubierania ...:-D
Najgorzej wychodzi jej wkładanie majtek ... za małe dziurki :-D:-D:-D

Martusia umie ubrać się sama, ale jak chce :-D
A do przedszkola jak Rusałka zakładam ciuszki do zajechania :-) często wybrudzi się na placu zabaw, ale to chyba nieuniknione :-) za to nie zdarzyło się, żeby miała ubranie poplamione farbą czy jedzeniem.

Klaudia jest leniuszek - jak chce ubiera sie sama...ale zazwyczaj slysze, ze " nie moze":sorry2:"nie ma sily"...itd

a pytasz Syla o ogrod- to u nas no..moze poniekad dlatego, ze ciezko sie nie wybrudzic po deszczu, czy w czasie mrzawki:sorry2:wiec zazwyczaj czysta to Duska do domu nie wracala:-D...ale znosnie;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry