K
KingaP
Gość
ups, ale ja niekumata dziś jestem... nie zajarzyłam, że to numer z referencji... 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
asioczek pisze:Z ciekawości zadzwoniłam do dwóch pań wymienionych w referencjach ... hmm troche poruszenie i zaskoczenie wywołałam, bo jeden telefon był do mamy panny a drugi do cioci która dzieci nie ma ... jak już podawała numer telefonu w referencjach to mogła chociaż uprzedzić, że ktoś może dzwonić ...
Jutro kolejna kandydatka na rozmowe ma się stawić na 15 mam nadzieję, że będzie normalna i okres poszukiwań mi się skończy.
asioczek pisze:Z ciekawości zadzwoniłam do dwóch pań wymienionych w referencjach ... hmm troche poruszenie i zaskoczenie wywołałam, bo jeden telefon był do mamy panny a drugi do cioci która dzieci nie ma ... jak już podawała numer telefonu w referencjach to mogła chociaż uprzedzić, że ktoś może dzwonić ...
Jutro kolejna kandydatka na rozmowe ma się stawić na 15 mam nadzieję, że będzie normalna i okres poszukiwań mi się skończy.
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D no to super!!!!!asioczek pisze:uff znaleźliśmy nianię, niania Basia to chyba to czego szukaliśmy. Ma 55 lat ale energie nastolatki, dzisiaj rozstawała się ze swoim poprzednim podopiecznym, ktoego niańczyła przez 2,5 roku. Teraz ma krotkie wakacje a po powrocie zaczyna u nas oswajanie się z Majką. No i mieszka 2 przecznice od as co tez jest plusem. jest hetna do opieki nad maluszkiem wieczorami i na sylwestraWiec chyba trafilismy 6 w totka
![]()