reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Jest taka sprawa. Trudna. Jedna z naszych babyboomowych moderatorek dowiedziała się, że ma nowotwór. Stało się to kompletnie nieoczekiwanie, a szok spotęgowała informacja, że nowotwór jest złośliwy i niestety są przerzuty. Rozpoczęła się walka. Jeśli możesz wesprzeć Iwonę, bo wiesz jak ważne, żeby maluszki miały mamę - nie czekaj. Jeśli masz do niej pytania, wiesz, gdzie jej szukać. Przeczytaj i zadziałaj

reklama

Opisy naszych porodów

Thien

Zaciekawiona BB
Miasto
Warszawa
Jutro idę pierwszy raz. Trochę śmiesznie trochę strasznie :-)
Podobno spotkanie trwa 2,5 godziny. A wy chodzicie już? Podpowiecie co mam ze sobą zabrać?

reklama
a ja od 07.11 zacznę chodzić do SR co ze sobą zabrać chyba najlepiej kartę ciąży i głowę otwartą na nowości...ja tak się nastawiam na miłe spotkania które uzupełnią moje wiadomości:)

My zaczynamy 5 listopada- muszę jeszcze potwierdzić że będziemy, to wtedy dowiem się, co mam ze sobą wziąć... oprócz $$, bo niestety w klinice, gdzie rodzimy szkoła jest płatna 200 zl za 4 spotkania:baffled: ale pocieszam się, że poznam położne, oswoję się z kliniką i nie będę się czuć niepewnie w lutym... szczegóły opiszę za tydzień :-):-)

Byłam. Rewelacja. Prowadząca to przemiła gawędziara, która ma 4 własnych małych szkarbów i podaje masę życiowych rad.
Porada dla warszawianek, zabrać ksero dowodu i zaświadczenie od lekarza że można ćwiczyć.
Zabrać wodę, wygodne ubranie i męża (osobę towarzyszącą).

Bardzo długie macie zajęcia ze szkoły rodzenia w Warszawie. U mnie w mieście zajęcia trwają najwyżej półtorej godziny (jeżeli są ćwiczenia, bo ćwiczymy same, bez mężów, mężowie dopiero z nami oddychanie ćwiczą)

Ja zaczynam zajęcia 3 listopada, będą odbywać się 2 razy w tygodniu po 3 godzinki przez półtora miesiąca :)

W poniedziałki na pl. Dominikańskim 6, a w piątki na sali gimnastycznej na placu Teatralnym, za 1 osobę 75 zł, a za 2 - 100 zł. Zajęcia są organizowane przez Preeti Agrawal (nie wiew czy o niej słyszałaś - jest popularna we Wrocławiu), polecane przez moje znajome, które ukończyły ten kurs.

Tutaj :)

http://www.szkolarodzenia.wroclaw.pl

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry