reklama

Opisy naszych porodów

Dziewczyny podczytuję was z marcówek i normalnie aż się popłakałam na poród Samaola :tak: pieknie to opisałaś, jako coś wspaniałego..
Szczególnie te momenty z mężem oraz z mężem i dzieciątkiem..
Gratuluje też uratowania pokarmu!!:tak:

reklama
samaola :-D

jesli faktycznie lewatywa gorsza od porodu to teraz zaczne sie stresowac wlasnie nia ;-)
super! ze masz mile wspomnienia :-D

nimfii lewatywa chyba nie jest straszna. ja nigdy tego nie przeżyłam. ale wydaje mi się, że nic gorszego od liścia senesu nie może być.

Mozliwe ;-) zalezy kto i jak ją wykonuje.... Jakby sie tak organizm faktycznie chcial sam przeczyscic to byboby fajnie ;-) Zobaczymy... :tak:

Dziewczyny pogadamy jak urodzicie i będziecie po lewatywie. Niech wam położna spróbuje zrobić lewatywe między skurczami przy 4 cm rozwarcia. Ja bym zabiła, albo umarła z bólu. Ledwo na siku udawało mi się czołgać, a ostatnie 3 godziny to nawet na siku nie chodziłam. Rozumiem Samaolę;-)

Pewnie do ostatniej chwili sie bede zastanawiac co zrobic w tej kwesti i decyzje podejme tuż przed faktem :tak:
Zreszta tak mi juz polozna powiedziala - zeby sie nie nastawiac na nic konkretnie bo nigdy nie wiadomo jak sytuacja sie rozwinie.... :-p
Zdarza sie i tak ze po zgloszeniu na IP rodzaca jesli juz na takim etapie ze nie ma czasu na wykonywanie zabiegow krok po kroku.
No i najlepiej widac to po opisach porodow dziewczyn :-D Kazdy opis inny na swoj sposob, organizm inaczej reaguje i inaczej sie kazda z nas czuje i przechodzi ciaze, porod

reklama
Dziewczyny pogadamy jak urodzicie i będziecie po lewatywie. Niech wam położna spróbuje zrobić lewatywe między skurczami przy 4 cm rozwarcia. Ja bym zabiła, albo umarła z bólu. Ledwo na siku udawało mi się czołgać, a ostatnie 3 godziny to nawet na siku nie chodziłam. Rozumiem Samaolę;-)

Właśnie chcę się podpisać obiema rękami i nogami!
Sama lewatywa ok ale dotarcie do kibelka- najpier było ok bo to w tym samym pomieszczeniu ale potem jeszcze dwa razy się tam człapałam bo mnie czyściło- KOSZMAR!! To chodzenie właśnie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry