Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

no i tez myslalam ze porod to koniec męki
a jak mi pozniej na brzuch zaczeli naciskac (zeby urodzic lozysko) to myslalam sobie ze ten bol juz nigdy nie minie 

ze tez ci lekarze nie potrafia szybciej decyzji podejmowac... ciekawa jestem czy jeszcze dlugo kazaliby ci czekac gdybys nie zareagowala
przeciez juz na poczatku polozna zauwazyla ze masz wskazanie do CC ze wzgledu na szyjke... na tyle porodow co odbieraja kazdego dnia mogli sie spodziewac ze brak rozwarcia sie tak skonczytak???......... pyta, czy miałam wypalaną nadzerkę, bo wyczuwa bliznę, która jako martwa część szyjki jest zupełnie nieelastyczna i właściwie jest to wskazanie do cc......

tak???
Nie spotkałam się z takim przeciwwskazaniem nigdy.
Aczkolwiek ja też miałam wypalaną kilka lat temu i nikt o nic nie pytał podczas porodu czy wizyt ciążowych.
Ale podczas zszywania mnie wewnątrz po cc lekarze przypalali mi coś prądem. Słyszałam tylko jak mówili o nadżerce.Z czegoś tam nie mogli zatamować krwawienia to mnie prądem non-stop brali.![]()
no ja wiem, ale co ma z tym wspólnego nadżerka?
![]()