Kamila.ka1991
Początkująca w BB
Ogólnie 8 ... miesiączkę powinnam dostać w tamta środę . Równo 15 dni po stosunku jestem ....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ogólnie 8 ... miesiączkę powinnam dostać w tamta środę . Równo 15 dni po stosunku jestem ....
Miesiączkę powinnam dostać 3 marca ...
Nie wiem kiedy miałam owulacje bo tego nie śledzę. Czuje się bardzo przedmiesiączkowo od paru dni ... jakby za chwile miała przyjśćCzy wieś kiedy miałaś owulacje? Jeśli jesteś po
Stosunku 15 dni a okres miał być 3 marca to raczej w dni płodne nie trafiłaś. Chyba, ze wiesz ze owu się przesunęła, ale wówczas i termin @ się przesunął.
Nie wiem kiedy miałam owulacje bo tego nie śledzę. Czuje się bardzo przedmiesiączkowo od paru dni ... jakby za chwile miała przyjść
Nie widzisz na tym teście żadnego cienia , prawda ? Bo już mam zwidyNo to ciężko tu cokolwiek powiedzieć [emoji2368] pewnie owu była później, nie zostaje Ci nic innego jak poczekać.
Jak dostanę wolne na jutro to chyba na betę się przejadę