Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Zrecznie omijasz pytania [emoji4]Cóż, dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Grzecznie zapytałam o zdanie a wylał się na mnie kubeł jadu. I tak dla spokoju sumienia zrobię tak, jak zakładałam. Dziecko powinno mieć szansę na rozwój.
moj tak robi u lekarza, dlatego też wszyscy myśleli, że się nie rozwija@Justi300 moze dziecko wyczuwa Twoją złą energię i nieruchomieje jak je odwiedzasz, udaje, że jej nie ma, żeby się nie narażać na krytykę.
Ojej a przeczytaj moze swojego posta i zauwaz jak Ty ocenilas nas. To nie my uwazamy sie za ekspertki, to autorka z gory ocenila dziecko jako opoznione. Gdy chcesz kogos bronic to moze najpierw dokladnie przeczytaj calosc.Jeju, coraz bardziej się przekonuję,że matki mają strasznie dużo jadu, żalu i "złej energii", która trzeba przesłać na innych- A jak! Niech inni też maja źle...
Bardzo szybko kogoś oceniacie, macie się za wielkie ekspertki, bo co- macie własne dzieci?? Albo przeczytalyście poradnik "Pani domu"..?
Ja uważam, że zdrowa rozmowa, nie jest niczym złym. A co matka dziecka zrobi z ta informacją, to już jej sprawa..
Nie wiem, może to że mną jest coś nie tak, ale z dzieciatymi koleżankami i kuzynkami rozmawialyśmy o naszych dzieciach, w kontekście ich rozwoju, szok, nie!?
Przeczytałam i dalej nie rozumiem Waszego oburzenia! Na studiach uczyłam się, że do ok 5- maksymalnie 6 miesiąca dzicacko powinno opanować obrót choć w jedna stronę.Ojej a przeczytaj moze swojego posta i zauwaz jak Ty ocenilas nas. To nie my uwazamy sie za ekspertki, to autorka z gory ocenila dziecko jako opoznione. Gdy chcesz kogos bronic to moze najpierw dokladnie przeczytaj calosc.
Niestety ja odniosłam podobne wrażenie jak @Elencza. Nie dość,że zjechalyscie dziewczynę za to,że chce pomóc (bo nie możecie mieć pewności,że ta pomoc faktycznie nie jest potrzebna) to jeszcze jej naubliżałaś co było niefajne.Ojej a przeczytaj moze swojego posta i zauwaz jak Ty ocenilas nas. To nie my uwazamy sie za ekspertki, to autorka z gory ocenila dziecko jako opoznione. Gdy chcesz kogos bronic to moze najpierw dokladnie przeczytaj calosc.
Tak. Uważasz,że to co napisałaś to nie jest ubliżanie?Ja jej naublizalam? [emoji23]
Ps skoro tak już "dbasz" o rozwoj innych to zauwazam u Ciebie opoznienia w rozwoju. Empatii, czytania ze zrozumieniem, umiejętności szukania informacji i ich przyswajania rowniez nie rozwinelas w wystarczajacym stopniu, a funkcjonowanie w spoleczenstwie z wygladaniem poza kraniec swojego nosa to juz całkiem lezy i kwiczy [emoji4]
Pozdrawiam