Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziękuję za odpowiedź!Spokojnie, jeśli to już któryś raz z kolei to nic się nie stanie dziecku. Tylko pierwsze zakażenie w życiu podczas ciąży jest groźne. Ja będąc w ciąży miałam kilka razy i syn jest zdrowy[emoji6]
HejSpokojnie, jeśli to już któryś raz z kolei to nic się nie stanie dziecku. Tylko pierwsze zakażenie w życiu podczas ciąży jest groźne. Ja będąc w ciąży miałam kilka razy i syn jest zdrowy[emoji6]
Bałabym się brać w ciąży takie tabletki lub smarować jakąś maścią. Ja tego niczym nie leczyłam, wolałam po prostu przeczekać aż samo się wygoi. Na mnie też nigdy nie działały żadne domowe sposoby, a raczej pogarszały sprawę więc zostawiłam to tak jak było i nie ruszałam [emoji6] 3-4 dni i było zagojone.Hejwiem, że to stary post ale chciałam dopytać jak leczyłaś opryszczkę? Ja miałam często, ale teraz wyszła mi w ciąży i nie wiem czy stosować hascovir tabletki albo maść czy raczej domowe sposoby?
Rozumiem, bardzo dziękuję za odpowiedź. PozdrawiamBałabym się brać w ciąży takie tabletki lub smarować jakąś maścią. Ja tego niczym nie leczyłam, wolałam po prostu przeczekać aż samo się wygoi. Na mnie też nigdy nie działały żadne domowe sposoby, a raczej pogarszały sprawę więc zostawiłam to tak jak było i nie ruszałam [emoji6] 3-4 dni i było zagojone.
Oczywiście jeśli u Ciebie opryszczka wyglądałaby bardzo źle to najlepiej skonsultuj to z lekarzem i niech on przepisze odpowiednie leki. Na własną rękę na pewno niczego bym nie brała[emoji6]