reklama

optymistycznie starające się

no dziewczynki wrocilam...mam śliczne paznkokietki, a teraz zajadam sie obiado-kolacja...salatka sledziowa...mhhmmm...pychotka :D

Margolis, życzę udanych wakacji no i oczywiscie fasolki, wysmienita pamiatka bylaby z podrozy ;)

reklama
Hej gdzie pouciekałyście. Czyżbym została tu sama?

Właśnie popiłam sałatkę śledziową kakao, i to wcale nie był dobry pomysł....ble :(

Witam z ranka :) Nic mi się nie chce :( całe sszczęście mam 4 godziny w pracy bo bym padla gdzieś po drodze... jejku jak mi się spać chce :( no nic ! DO ROBOTY :(

mój maż tez mi powtarza,z ę jestem silna..może..nie wiem..
a co do objawów..(śmieje sie0..na pewno nie jestem w ciaży..mówiłam Wam..uwazalismy ..Ale piersi mnie bolą..mdli..ale szczególnie wieczorem..humorzasta jestem i podbrzusze mnie boli...:)..ale to objawy na zblizającą sie..wiec bywają mylne dla tych, ktore starały sie i odczytują je jako objawy ciaży..
Mąż powiedział wczoraj, ze bedzie mnie odwiedzał:):)..tylko mam powiedzieć kiedy ma być(siedziałby cały czas, ale wiecie-praca tu..)..i przyjedzie ..tak by były płodne..no i :):)..ach..ciesze sie..już jesteśmy oboje pewni tej decyzji:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry