reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

optymistycznie starające się

LILTH powiem ze w sumie i dobrze ze teraz sie wybralam , zbadal mnie rozniez pod innymi wzgledami przynajmniej i wiem teraz ze wszystko jest w porzadku ...a niektorych badan jak wiadomo , w pozniejszym okresie ciazy nie da sie przeprowadzic :)

reklama
Czesc Babeczki! Ciesze sie ze przyrost naturalny rośnie - sama tez chetnie dolaczylabym do Matek - Polek :)
U mnie narazie nic ciekawego sie nie dzieje, piersi bola i objadam sie slodyczami - czyli jak zwykle w drugiej polowie cyklu. W sumie to nawet nie wiem dokladnie na kiedy sie nastawiac na @, bo cos mi sie z cyklem poprzestawialo, sluz pojawil sie dwa dni po skoku temp, to chyba specjalnie zebym za szybko nie poleciala po test ciążowy ;)
Hmmm... pamietacie moze, w ktorym dniu po zaplodnieniu Malenstwo sie implantuje? Bo co mnie ukluje w boku - juz mysle ze to to ;)
Trzymajcie sie cieplo mimo ze pogoda pod psem (ale to nawet lepiej, wygrzewanie sie pod kolderką z Mezuniem sprzyja brykaniu ;) )

Hej dziewczyny pozdraiwam serdecznie nie dawno wrocilam z zakupow z mama bylam pomagalam jej wybrac szafki do kuchni i LUZKO. Teraz jestem zmeczona jak nie wiem.Maluszek o sobie ciagle przypomina na zajeciach w szkole juz wymitowalam znowu :) nie lubi szkoly heh :)

IZABELKA nie smuc sie!!!! glowka do gory nio nio jest juz usmieszek na slodkiej buziuni? pewnie juz to widzialas ale to tak na rozsmieszenie http://www.spokorobi.prv.pl/

MONIQA trzymaj sie i mam nadzieje ze lepiej sie juz czujesz

Ja na obiadek smaze na szybko kielbaskie z serkiem mniem i keczupek do teog mniam mniam i ogoreczek kiszony mniam

LANA my tez chcemy meic dwojkie dzieci:) nastepne za jakies 5 latek :)

m.a.l.i.n.k.a to ja mam to szczescie ze jeszcze nie wymiotuje, jak narazie mnie tylko mdli .... ale jak to powiedzial dzisiaj gin, kazda kobieta inaczej przechodzi ciaze , jedne odrazu wymiotuja, a inne  moze tylko mdlic , nic poza tym :)

dziewczyny bylam na tej pierwszej wizycie i dowiedzialam sie ze jest 80% szans na to ze jestem w ciazy .... gin juz cos wyczul po badaniu do tego dochadza moje objawy plus test ciazowy :) nie moze okreslic na 100% bo jest za wczesnie ... mam sie zglosic za trzy tygodnie i wtedy juz wiecej sie dowiem... mam jednak dbac o siebie jakbym byla w ciazy, aa i zalecil mi tabletki Prenatal plus kwas foliowy :) ... tak wiec nic nie pozostaje mi innego jak cieszyc sie zyciem i czekac do 28 czerwca ;)

Pozdrawiam  :-*

Witaj-Remeny !!
a my dziś na obiadku bylismy u rodziców..ominął mnie przywilej gotowania:)Jedliśmy rybke po grecku...-pychotka:)

hehe ja juz z mezem jestesmy pewni o bobasku wiec nawet testowanie sobie odpuszcze...tzn zrobie ale wsumie jestesmy pewni ze fasolka jest!!teraz bede umawiala sie do lekarza aby dokladnie pobadal i zrobil mi te badania tak jak mowilas Moniqo!maz zachwycony moimi piersiami!mam juz rozmiarek D!!no a kiedys bylo to B!!
witaj Remeny!!a co do papu to zrobilam sobie ogoreczka z czerwona fasola pomidorem i jajkiem...takiej ochoty nabralam...ale niepowiem na co jeszcze mam po przeczytaniu tego co tu pisalyscie...

LILITH jejQ no to wspanale  :-* zrob zrob badania i dbaj o dzidzie w takim razie :) ...a na co masz ochote :> powiedz ;)?? hihi  :p

reklama
zjadlabym pierogi z miesem lub z truskawkami(moga byc jedne i drugie) , kotleta mielonego z kapusta zasmazana i ziemniakami , frytki , zupe ostro kwasna , kurczaczki z KFC , bigos , frytki , salatke , nalesniki , hamburgera czosnkowego!! heh i chyba nawet wszystko po trochu...mniam!!!ale czekam dzielnie tez na ten weekend bo bedziemy przy okazji swietowac pierwsza rocznice slubu!!!(19.06...ale swietujemy wczesniej) i wtedy idziemy na jakies fajowe papu!! a do tego mam szczescie bo 24 lub 25 idziemy na slub i tez bedzie duuuuzo dobroci!!! za to wogole niemam ochoty na slodkie...az mnie mdli...

Do góry